Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolhatom végre?
Figyelt kérdés
Durván 2 hónapja megismertem egy nagyon aranyos lányt aki éppen akkor szakított a barátjával. Elkezdtünk találkozgatni. Minden jól ment, mondta hogy barátságnál több is lehet a dologból, de időt kért azzal az indokkal, hogy nem tud ilyen hamar kapcsolatot váltani. Nekem tetszik, hogy nem adja magát könnyen de honnan tudom, hogy készen áll rá? Épp ezért nem csókoltam meg idáig(csak ölelés volt), mert nem tudom.. Pedig bejövök neki és mondja hogy hiányzok neki,szeret meg imád. Hnap megint találkozunk. Lehet már rég meg kellett volna csókolni csak én vagyok ilyen papírpiskóta..Sztetek legyek végre férfi és csókoljam meg hnap vagy várjak még vele?2013. márc. 31. 18:34
2/10 anonim válasza:
igen, olyan finoman, lágyan. vagy csak szájrapuszi. örülni fog neki ;)
3/10 ASOT válasza:
Igen házasok vagytok megcsókolhatja a menyasszonyt!
4/10 A kérdező kommentje:
ez lesz nekem az első csók..nagyon izgulok:D
2013. márc. 31. 18:43
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2013. márc. 31. 18:44
6/10 anonim válasza:
Ne izguljál! Az a lényeg h vedd észre a jeleket amiket neked küld. Pl szemben álltok egymással, de nem szól. A szemed nézz majd a szádra stb... Ügyesen öcsi, ne hozz szégyent a férfi nemre:D
8/10 Tyler913 válasza:
Igen,csókold meg minél hamarabb. Ha sokat vársz,elmegy a hajó,és csak barátok lesztek. Alapszabály: ne láss bele túl sokat a lányok lelkes reakcióiba. Sok úriember, tudós és nagy fehér vadász ráfutott már a korallzátonyra úgy,hogy azt hitte,jól alakulnak a dolgok,mert:
-egyre több időt töltötök együtt
-felhív,sms-t ír
-bemutat a családjának
-ilyesmiket mond: "kedvellek,fontos vagy nekem"
Amíg nincs intimitás,ez mind por és hamu. Mindebből nagyon könnyen eljuthattok a "fontos vagy nekem,mint barát" férfiszívet összetörő mondatáig.
Szóval: igen bazeg, csókold meg minél hamarabb. De nem kell túlparázni,csak lazán,könnyedén.
9/10 A kérdező kommentje:
megfogadom!:) köszi
2013. ápr. 1. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!