Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rusnya dög vagyok, mégis kaptam puszit ma egy csajtól, akivel ma beszéltem először egy kevest, miért?
Figyelt kérdés
Nem köteles puszilkozni, főleg egy ronda döggel mint, amilyen én vagyok. Szerintem kedvelt jellem, mert nevetgélt is a béna poénjaimon.2013. márc. 31. 00:05
1/23 anonim válasza:
Látom szereted magad és csak ez a lényeg! ;)
2/23 anonim válasza:
Édesf*szom ennyi személyiségzavaros embert.:S
3/23 anonim válasza:
lehet, hogy bejössz neki.. és ezt nem azzal kéne elba.szni, hogy nem hiszed el magadról, hogy képes vagy ilyenre
4/23 anonim válasza:
Na látod, én mindig mondtam-sose a külső a lényeg:DD
5/23 anonim válasza:
De egy ilyen kérdés kiirása után látatlanban azt mondom, hogy nem vagy az:XD
6/23 anonim válasza:
kedves kérdező, örülj, hogy megpuszilt valaki, mert ezzel az önbizalommal többet nem fog előfordulni ilyesmi
7/23 anonim válasza:
Valószinüleg másként lát kivülről, mint Te magadat belülről. Beszélges vele máskor is. És a puszijainak is örüljél!
Úgy látszik nem reménytelen a helyzeted.
Hajrá!
8/23 anonim válasza:
lehet hogy csillogtál a napfényben is ez a mai lányokban elindit bizonyos nedvesedési ingert.
9/23 anonim válasza:
hát a notredámi toronyőrnek is lett barátnője és a szépség és a szörnyeteg is jó példa szerintem azért mert ő lát benned valami többet, nekem sincs nagyon mire büszkének lennem magammal kapcsolatban (mondjuk én elfogadom magam és nem szidom) de vannak lányok akik teljesen másnak látnak és látnak bennem valamit amit én nem, szerintem örülj és tartsd meg a lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!