Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rusnya dög vagyok, mégis kaptam puszit ma egy csajtól, akivel ma beszéltem először egy kevest, miért?
ma 00:14
tévedés a Notre Dame- i toronyörnek nem lett baártnöje, és a szörnyetegnek sem lett baártnöje. Mindkét esetben ha megnézzük a két müvet láthatjuk, hogy Quasimodonak sem lett Esmeralda a baártnöje mert a lány al ovagot választotta (aki szöke kék szemü volt)
és a szépség és a szörnyetegben is ha megnézzük akkor láthato, hogy a "szörnyetegnek" addig nem lett Belle a baártnöje amig bundás volt, mert csak a történet végére jöttek össze hivatalosan amikor szép herceggé alakult.
Addig a lány csak szerette de csak barátként, és ezzel talált egy kiskakupt az átokban, mert ugye az átok ugy sózlt hogy amig egy fiatal lány nem szereti addig szörnyeteg lesz.
És végülis a lány szerette, de csak mint barátot és mikor visszavátozott herceggé akkor bukott rá a herceg szörnyeteg f*rkára :D
ma 00:23
jo de a második rész mér nem kapcsolodik az eredeti történethez, et már csak valami utánérzés, mint a második vuk meg az ilyesmik...
A Notre Dame.i toronyör története az az elsö részben lezárodik ahol az emberek elfogadják a végére de barátnöje akkor sem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!