Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon gáz, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz, ha valaki egyedül táncol egy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés

...és reménykedik, hogy odajön valaki? :D

L

2013. márc. 29. 18:31
1 2 3
 11/22 viclok válasza:
47%

A mai pasik töketlenek! Nincs stilusuk csak sablonos témákkal próbálkoznak. Jó lenne már találkozni egy igazi férfival!

bocsánat a kivételtöl!!

L/21

2013. márc. 31. 23:49
 12/22 A kérdező kommentje:
Ennek mégis mi köze a kérdéshez?
2013. márc. 31. 23:52
 13/22 anonim ***** válasza:
És meg mered tenni?
2013. márc. 31. 23:58
 14/22 viclok válasza:
47%
csupán azt akartam mondani h gáz nem gáz hiába tekered magad nem sok értelme van..
2013. ápr. 1. 00:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen tök jó már, nem!? Ide milyen igazi férfiak járnak, még csak nem is az volt a kérdés de ő már vele akar táncolni.

Háát szegény lányok a klubbokban magukra maradnak :( de gondolom ott már annyi csajt felszedtek és annyira unják már őket hogy unalmukban itt a gyakon szemezgetnek. Mmm hát igen a tudás az tudás,. Mármint erről van szó ugye

2013. ápr. 1. 07:40
 16/22 Aladárkiss ***** válasza:
96%
Kockázatos is egyben egyedül menni szórakozni ráadásul úgy, hogy lány vagy. Én voltam már olyan helyzetben, hogy mellettem, egy pali kikért két piát elővett egy üvegcsét és az egyikbe beleöntött valami átlátszó folyadékot szerintem ( Gina) volt. Aztán elindult egy lány felé, akinek se baráti társasága se barátja. Én is megindultam és mintha részeg lennék azt a poharat kivertem a gyerek kezéből amibe előzőleg beleöntötte a folyadékot. Utána egész este a lánnyal voltam mert elhúztam a gyerek közeléből és együtt voltunk. Jól nézett ki a lány, meg lehetett volna is több, de akkor barátnőm volt és nem léptem meg. Én azt tanácsolom mindig társassággal menny bulizni és figyeljetek egymásra. Sajnos vannak akik így csajoznak droggal mert amúgy nem tudna ismerkedni egy lánnyal.
2013. ápr. 1. 08:35
 17/22 anonim ***** válasza:
előző: Ez azért rendes volt tőled, ha tényleg így történt, ahogy leírtad. Ki tudja mit csinált volna a csajjal...
2013. ápr. 1. 13:53
 18/22 Aladárkiss ***** válasza:

Persze, hogy így történt! Nem szoktam hazudni, meg nem is lenne értelme. De a lánynak nem mondtam el! Egyszerűen úgy csináltam mintha nyomulnék rá. Így letudtam kötni egész estére és együtt iszogattunk meg táncoltunk. Aztán taxival hazavitetem és ennyi volt. A telefonszámát megadta, de soha nem hívtam fel, és nem is láttam azóta. Ezt azért írtam le, hogy a kérdező figyelmét felhívjam, hogy nem csak pozitív oldala van az egyedüli bulizásnak.

28/F

2013. ápr. 2. 11:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Fantasztikus,....

de ilyenekre tényleg figyel oda kérdező, ha rászánod magad hogy egyedül mész. Persze függ a helytől is meg kik vannak ott, de pl,

alapszabály hogy a pultnál is csak úgy kérj italt hogy előtted bontja fel, csinálja. Mert ha pl odavisz egy már felbontott sört azt inkább ott is hagyhatod a francba.

2013. ápr. 2. 16:30
 20/22 A kérdező kommentje:
Azért hülye nem vagyok, köszi :)
2013. ápr. 2. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!