Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha valaki egyedül táncol egy szórakozóhelyen?
...és reménykedik, hogy odajön valaki? :D
L
A mai pasik töketlenek! Nincs stilusuk csak sablonos témákkal próbálkoznak. Jó lenne már találkozni egy igazi férfival!
bocsánat a kivételtöl!!
L/21
Amúgy milyen tök jó már, nem!? Ide milyen igazi férfiak járnak, még csak nem is az volt a kérdés de ő már vele akar táncolni.
Háát szegény lányok a klubbokban magukra maradnak :( de gondolom ott már annyi csajt felszedtek és annyira unják már őket hogy unalmukban itt a gyakon szemezgetnek. Mmm hát igen a tudás az tudás,. Mármint erről van szó ugye
Persze, hogy így történt! Nem szoktam hazudni, meg nem is lenne értelme. De a lánynak nem mondtam el! Egyszerűen úgy csináltam mintha nyomulnék rá. Így letudtam kötni egész estére és együtt iszogattunk meg táncoltunk. Aztán taxival hazavitetem és ennyi volt. A telefonszámát megadta, de soha nem hívtam fel, és nem is láttam azóta. Ezt azért írtam le, hogy a kérdező figyelmét felhívjam, hogy nem csak pozitív oldala van az egyedüli bulizásnak.
28/F
Fantasztikus,....
de ilyenekre tényleg figyel oda kérdező, ha rászánod magad hogy egyedül mész. Persze függ a helytől is meg kik vannak ott, de pl,
alapszabály hogy a pultnál is csak úgy kérj italt hogy előtted bontja fel, csinálja. Mert ha pl odavisz egy már felbontott sört azt inkább ott is hagyhatod a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!