Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart velem lefeküdni?
Mi a kérdés???? Pipa meg volt szájba élvezve. A napi tárat előtte a srác, minek akart volna még veled lenni?
Tudom ez pofátlanul hangzik, de ezt üzented neki a magatartásoddal. S az a baj, hogy most már ennyibe néz téged, aki lépcsőházban leveszi. Hidd el ha hiánya lesz jelentkezik még... már ha jó voltál a pipában.
2013. márc. 29. 11:49
Fú mert marha nagy ribanc az,akinek alkalmi kapcsolata van...
Aki meg azt írja,hogy az ilyeneket jól megd*gja és másnap rúgja ki a házból hát...te mivel lennél jobb,mikor ugyanezt csinálod mint a csaj,csak te ráadásul még le is nézed őt?:D
Amúgy kérdezd meg őt,hogy miért nem akarta.
2013. márc. 29. 11:57
Egy szóval sem mondtam hogy jobb vagyok csak konkrét és csak azokkal a lányokkal akik csak erre jók.Plus a társadalmi normák miatt mivel én férfi vagyok engem nem néznek le annyira mint őt mivel ő egy nő.Neki a szüzesség meg eleve a szex nagyobb érték mint egy férfinak :)) Lehet hogy semmi igazság nincs benne de ez így van :)
2013. márc. 29. 12:01
Nem az alkalmi kapcsolat meg az egyéjszakás kaland a gáz. Az a gáz ha egy 18 éves gimnazista egy interneten összeszedett sráccal az első találkozáskor megujjaztatja magát a lépcsőházban és lecidázza a srácot, majd ir ide és azt gondolja, hogy a történettel az a probléma, hogy utánna még nem k.rták is jól meg. Na ez veri le az ékszijat.
2013. márc. 29. 12:04
Első találkozás. Mégis mit vártál? Buta vagy.
2013. márc. 29. 12:07
Mondd csak, 74 %, ha mostantól kezdve senki nem feküdne le veled, mit szólnál hozzá? Tudod, a magadfajták miatt lesz sok lányból prűd és jéghideg nő! Ha nem tetszik, hogy valaki azonnal lefekszik veled, akkor minek fekszel le vele?! Na?! Mert üríteni azt bezzeg szeretsz, még ha a nem is érdemelnéd meg, max. prostikkal. Ez a lány nem ártott senkinek, mégis mindenki nekiesik!
Kérdező4 Valószínűleg ez a fiú nem volt még elég érett ehhez! Egy kellően komoly és a nőket tisztelő férfival nyugodtan lefekhetsz akár aznap, de fel kell ismerned, hogy ki az, aki ilyen! Ő nem volt az és szerintem már nem számolhatsz vele komolyan! Jelen pillanatban inkább azt javasolnám neked, hogy keress egy partnert szexkapcsolatra, az járhatóbb út neked!
Sok szerencsét!
2013. márc. 29. 12:09
Ha senki nem feküdne le vele ? Hát akkor így jártam volna.A szex nem az élet nem a mindenség aki méltó rá azzal szenvedélyes aki nem azzal mocskos.Ha neked fáj az ahogy én csinálom akkor mint véded itt a drága kis kedves kérdezőt aki ugyanazt csinálja amit én csak én nem lepődöm meg ha a kiszemeltem nem akar többet ha rámozdulok sőt én örülök neki hogy még 1 rendes lány nem itt sírok hogy jajj mi az hogy nem dugtunk -.-"
2013. márc. 29. 12:15
Annyit még hozzátennék, hogy a lépcsőházban leszopni egy fiút nem szabad! Magadat alázod meg vele, ráadásul egyéb hátrányai is vannak: egyrészt óriási igénytelenséget sugall, ha egy lépcsőházban teszed. A lakásban, ahol van egy kényelmes ágy, nyugodt környezet, már sokkal könnyebben rá tudod venni a szexre! Másrészt a mi libidónk nem olyan, mint a tiétek: a nőké lassan emelkedik, utána szinten marad, majd lassan elkezd süllyedni; egy férfié meredeken felszalad, majd utána leszalad! Azzal, hogy kielégítetted, pillanatok alatt lecsapoltad minden vágyát irántad! Orgazmus után egy időre aszexuálisokká válunk, azaz minden vágy elszáll belőlünk! Legközelebb legyél igényesebb!
2013. márc. 29. 12:18
nagy szád van öreg, de ha holnaptól nem állna fel vagy felállna és nem lenne, aki kielégít, máris lenyugodnál! Ha ennyire szentéletű vagy, akkor keress egy komoly barátnőt és őt boldogítsd! A kérdezőt meg ne bántsd!
2013. márc. 29. 12:20
Az a vicc, hogy tegnap vagy előtte azt ecsetelték miért lesz a kurv@ból jó feleség.
Kérdező nem tégedet akarlak megsérteni, de sokszor a pasik sem tudják mit várnak el egy nőtől igazán.
Ha a fiú érzelmesebb lett volna és igényesebb akkor nem engedi a lépcsőházba, hogy történjenek dolgok.
Szerintem vagy nem bízott benned, vagy van otthon valakije. Barát, barátnő, szülők.
2013. márc. 29. 12:24
Kapcsolódó kérdések: