Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem akart velem lefeküdn...

Miért nem akart velem lefeküdni a pasim? 18/L

Figyelt kérdés
Voltunk egy családi ebéden, ahova elvittem a pasim is. 1 hónapja vagyunk együtt, én még szűz vagyok. Amikor hazaértünk a szüleimnek el kellett szaladniuk még valahova, azt mondták 15 perc múlva jönnek vissza. Ketten voltunk otthon és már alig birtam magammal, el kezdtem ölelgetni meg a pólója alá nyúlkálni, és közben azzal viccelődtem, hogy : na, most mindjárt megerőszakollak. Először mosolygott, de amikor látta, hogy tényleg le akarok vele feküdni, el kezdett tiltakozni. Szerinte ennek különlegesebbnek kell lennie, 15 perc az kevés rá. Persze, jól esik meg minden, de ha belegondolok, felmerül bennem, hogy nem is kellek neki igazán, és ez csak egy kifogás... Ki utasitana el egy ilyet? Ugyanmár... :(

2013. febr. 3. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ki utasítaná vissza? egy fiú, aki szívből szeret téged:) tapasztalatból mondom, 15 perc sok mindenre elég, de az elsőre nem...megköszönöd ezt még neki:)
2013. febr. 3. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tényleg különlegesnek akarja megélni, nem gondolod?
2013. febr. 3. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy dzsungellel találkozott miközben tisztásra számított.
2013. febr. 3. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
FOntos vagy neki, és valószínű hogy különleges körülmények között akar ő is neked esni :D Mondogasd neki hogy te már késen állsz, szeretnél vele lefeküdni, és akkor keres majd helyet és időt, vagy kerestek rá közösen. 15 perc tényleg nem elég semmire sem :)
2013. febr. 3. 20:03
 5/9 fospuska ***** válasza:
15 perc alatt egy szűz lánnyal nem lehet elintézni normálisan.
2013. febr. 3. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
15 perc alatt max leszopni tudnál! De ő inkább arra gondolt hogy visszaérnek a szüleid és rajtakapnak titeket.
2013. febr. 3. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:

már semmi se jó?

a pasid okosabb volt

15 perc az elsőre...az első alkalommal kell idő és felkészülés stb.

becsüld meg a srácot, nem akart ajtóstul rontani a házba, és valószínűleg fájt volna és rossz emlékként marad meg neked

ráadásul komoly stressz, hogy a szüleid bármikor betoppanhatnak..folyton az órát lesni..

2013. febr. 3. 20:28
 8/9 anonim válasza:
Örülj neki, kevés más ilyen pasit találnál. A legtöbben simán megtették volna és valószínű, hogy nem élvezted volna
2013. febr. 3. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:

inkább örülj neki,ezek szerint tényleg fontos neki hogy milyen lesz az első,és a normális pasik utasítanák vissza

az elsőre meg tényleg nem jó a 15perc,meg nem biztos hogy volt nála gumi

2013. febr. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!