Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akart velem lefeküdni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
Tegnap este találkoztam egy fiúval akit a neten ismertem meg. Szimpatikus volt nagyon. Utaltam rá neki hogy haladjunk az ágy felé és legyen valami, szerintem vette is a lapot de még is csak beszélgettünk. Ilyen még sose volt h. valaki elutasítson. Utána mikor hazakísért, a ház előtt megcsókoltam és visszacsókolt, majd bementünk a lépcsőházba és megujjazott valamint lesz*ptam. Na de miért nem akart felvinni magához? 18/l
2013. márc. 29. 11:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy büdös ribanc vagy.
2013. márc. 29. 11:33
 12/47 anonim ***** válasza:

ha csak szexre akartad, akkor talán nem ismerkedni kellett volna, ha nem nyíltan megmondani neki

aki egy alkalmasat v szexet akar, azt ált nem hirdeti ki, ez csak egy tanács N

2013. márc. 29. 11:36
 13/47 anonim ***** válasza:

Első talin ez nem nyilvánvaló. Így is túl sokáig mentetek el. Érettségi miatt nincs időd?:) akkor várj még 2-3 hónapot,akkor már lesz.

Üdv:19/L

2013. márc. 29. 11:37
 14/47 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig azért van ribanc, mert egy idegent, aki még arra sem méltatott, hogy egyáltalán felvigyen magához, képes voltál egy lépcsőházban lesz.opni.
2013. márc. 29. 11:38
 15/47 anonim ***** válasza:

Nos hát itt több verzió is van

1.Vagy tudja hogy egy hülye kis ri.banc vagy.Mert az vagy...első nap már hagyod magad újjazni stb.Lehet már hallotta híredet.

2.Normálisbarátnőre vágyik aki nem első nap vagy első héten engedi magát megb@szni.Mivel ha vele ezt csinálod akkor másnak is percek,órák vagy napok alatt hagyod ezt,így könnyen megbízhatatlannak tart.

3.Lehet nem akart megb@szni mert tudja milyen vagy és fél hogy el kap valamit.

4.Lehet büdös volt a pi.nád így már a farkát nem akarta bléd tenni de egy szopásra jó voltál.

5.Egy ócska ri.banc vagy ezért félt hogy elkap alamit tőled.

6.Lehet a szülei otthon voltak így nem akart felvinni.

7.Ez az én véleményem,az ilyen csajokat meg szoktam jól kúrni és soha többé nem hallatok magamról.

16/47 anonim ***** válasza:

. Ilyen még sose volt h. valaki elutasítson.

Rib,anc a neved;)

17/47 anonim ***** válasza:
RIBANCOK VAGYTOK EZ A SZAKSZÓ RÁTOK !!!
2013. márc. 29. 11:40
 18/47 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak egy szopást akart. Amúgy bátor vagy, hogy engedted, hogy koszos kézzel megujjazzon. :)

Az meg nem kifogás, hogy az érettségi miatt nincs időd párkapcsolatra. Te szerintem nem is akarsz kapcsolatot.

2013. márc. 29. 11:42
 19/47 anonim ***** válasza:
Ri.banc vagy ennyi!Valszószínű te 1 hónap alatt több f@szt tudsz magadba mint más 2 éve alatt.Gyaníttom te mindig ezt csinálod hogy megismerkedsz valakivel neten,jól megb@szatod magad aztán ennyi.Pont kifogtál egy srácot aki nem vevő az ilyen rib.ancokra mint te és normális barátnő kell neki,de egy szopatást megértél azért neki.
2013. márc. 29. 11:45
 20/47 anonim ***** válasza:
Gondolom már várták a cimbik a sörözéssel, aztán sietett beszámolni, hogy micsoda szopószájú kis luvnyát sikerült beúj(j)itania. Remélem megadta az elérhetőségeidet a haveroknak is, szerintem az éretségiig már nem kell protein kiegészitésre költened majd.
2013. márc. 29. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!