Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart velem lefeküdni?
ha csak szexre akartad, akkor talán nem ismerkedni kellett volna, ha nem nyíltan megmondani neki
aki egy alkalmasat v szexet akar, azt ált nem hirdeti ki, ez csak egy tanács N
Első talin ez nem nyilvánvaló. Így is túl sokáig mentetek el. Érettségi miatt nincs időd?:) akkor várj még 2-3 hónapot,akkor már lesz.
Üdv:19/L
Nos hát itt több verzió is van
1.Vagy tudja hogy egy hülye kis ri.banc vagy.Mert az vagy...első nap már hagyod magad újjazni stb.Lehet már hallotta híredet.
2.Normálisbarátnőre vágyik aki nem első nap vagy első héten engedi magát megb@szni.Mivel ha vele ezt csinálod akkor másnak is percek,órák vagy napok alatt hagyod ezt,így könnyen megbízhatatlannak tart.
3.Lehet nem akart megb@szni mert tudja milyen vagy és fél hogy el kap valamit.
4.Lehet büdös volt a pi.nád így már a farkát nem akarta bléd tenni de egy szopásra jó voltál.
5.Egy ócska ri.banc vagy ezért félt hogy elkap alamit tőled.
6.Lehet a szülei otthon voltak így nem akart felvinni.
7.Ez az én véleményem,az ilyen csajokat meg szoktam jól kúrni és soha többé nem hallatok magamról.
. Ilyen még sose volt h. valaki elutasítson.
Rib,anc a neved;)
Szerintem is csak egy szopást akart. Amúgy bátor vagy, hogy engedted, hogy koszos kézzel megujjazzon. :)
Az meg nem kifogás, hogy az érettségi miatt nincs időd párkapcsolatra. Te szerintem nem is akarsz kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!