Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember még nem csokolózott 14 évesen akkor már nem is lehet pasija? (több lent)
én 15 évesen csókolóztam először. És tudta a fiú és nem nevetett ki. Még most is együtt vagyunk.
17/L
Hova sietsz?
Amúgy hogyan utasítottak vissza? Odamentél hozzájuk, hogy csókolózni szeretnél?
biztos hogy nem maradtál le semmiről
aki emiatt pedig visszautasított, az biztosan nem érdemelte volna meg h ő legyen az első, akivel csokkoládéztál volna.
majd eljön a te időd, ne csüggedj, majd minden megtörténik amikor itt van az ideje 22F
Köszönöm a válaszokat ;)
#3 Nem úgy volt...ismerkedtünk/beszélgettünk..szóbajött és mondtam hogy nem csókolóztam aztán elkezdni higy mi van?! El is küldtem a p..... :s
Na ne már.. Akkor én vonuljak remetének, mert 18 éves létemre még nem volt párkapcsolatom vagy mi? :D
Aki ilyen miatt utasít vissza, az meg is érdemli. Ne foglalkozz ezekkel! Akit tényleg érdekelsz és veled akar lenni, azt nem fogja zavarni, hogy még nem csókolóztál. :)
A mai világot nagyon nem értem. Most akkor mindenhol az lesz a divat, hogy 10-11-12 évesen csókolózás vagy mi? Nem értem, hogy még hova fog fajulni ez a világ.
Szerintem még nem gond ha 14 évesen csókolóztál. Még örülök, hogy az ilyen lányok nem haltak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!