Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki nem csókolozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem csókolozott még, azt letudja tagadni?

Figyelt kérdés
Tehát ha az egyik fél még sosem csinálta(úgy hogy már idősebb) az észrevehető? Nagyon béna az akinek az első, vagy tényleg jön magától? :D Gáz, ha ezt valaki leakarja tagadni? Maga a csókból lehet érezni azt hogy az első úgy, hogy egyébként ránézésre nem gondolnád az adott személyről?
2013. márc. 19. 16:12
 1/4 betlindis ***** válasza:
100%
le tudja, rengeteg olyan ember van, aki sokszor csókolózott már életében, és mégis iszonyúan bénán csinálja...
2013. márc. 19. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet észrevenni:) magától jön, és szerintem ellestél már úgyis pár technikát a filmekből, ha lány vagy, kövesd azt, amit a fiú csinál, ha fiú, akkor meg hagyatkozz az ösztöneidre:)
2013. márc. 19. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
nem lehet észre venni :)
2013. márc. 19. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Hat a csokolozas nem egy impropius integralas, hogy ne lehessen letagadni, ha meg nem csinaltad.

En 14 vagy 15 evesen csokoloztam eloszor, azt mondta, hogy tok jo vagyok, biztos sok lannyal csokoloztam mar.

Termeszetesen hazudtam neki, hogy igen!

25/F

2013. márc. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!