Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LEÉGTEM? , Pizzáztunk a barátommal és fingottam egyet és mindeki röhögött.
Huh, szerintem nagyon égő :(
Én soha nem tudnék a szemükbe nézni :(
Számomra ez tabu.. :(
Ez poén inkább, egy jót kellett volna röhögnöd rajt.
Nálunk a kocsiban szoktak sunyiban befingani, és soha nincs meg a gazdája, de mindig jót röhögünk rajt. :D
ezez:D 15:31 :D nálunk is ez van :D:D:D:D
poént poént :)
Uhhhh hát ez tényleg nagyon odaba*sz:))))
Én is elültem volna akár mekkora haverok vagyunk, most nehogy már ezért szagoljam a szarszagot:D
Hát nagyobb körben kicsit erősebb a szociális nyomás az emberen, de szerintem legkevésbé az kéne h aggasszon h a barátod mit gondol, mert szerintem magában csak jót röhögött. A lotyó barátnőd meg lehetett volna kicsit tapintatosabb is minthogy felűnően elhúz mellőled, ezért jár neki is egy alapos kicseszés tőled.
A dologról meg annyit h ha már nem tudtad bent tartani na bumm, ezért nem szabadna senkinek bűntudatot érezni, max ha liftben és zárt kocsiban történik direkt.
Szerintem az az égő és gyerekes viselkedés, ha valaki úgy viselkedik, ahogy a barátnőd tette. Vagy mint itt az egyik válaszoló, aki szerint ez tabu téma.
Ez az emberi test működéséhez tartozik és nem hiszem, hogy van ember, aki még sosem fingott :P
Szóval az az ember ciki, aki ezt annak találja és aki emiatt nem barátkozik Veled, az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!