Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szakisak a barátommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakisak a barátommal? Mit mondjak neki? (első pasim) tovább lent .

Figyelt kérdés

mit mondjak neki.?

3 hete jöttünk össze.ezidő alat rájöttem hogy semmi közös nincs bennünk. 2 nap után azt akarta aludjak vele , de én nem ez a fajta csaj vagyok.. állandóan azthajtja hogy szeret de szerintem 1 hét után ezt csak igy nem mondjuk..és alig találkozunk. nagyon sokat akar velem találkozni de nekem nincs is kedvem hozzá :S nem akarom megbántani!

segítsetek mit mondjak neki :S ha neten irom meg neki az nagyon nagy ganéság igaz?

2011. júl. 13. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Már megbántottad.
2011. júl. 13. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen találkozol vele. És elmondod neki hogy részedről ennyi volt. Higgadtan tisztán mond el az okokat.
2011. júl. 13. 17:01
 3/6 Xixis ***** válasza:

hát jah :/

mindent mondj el neki őszintén, elég rossz érzés lesz neki ha tényleg szeret téged de neked se lesz egy leányálom

ha neten szakítasz vele igen az elég nagy ganéság és mielőtt megkérdezed telefonon keresztül is az

2011. júl. 13. 17:03
 4/6 anonim válasza:

a srác szerintem nem is szeret:S Én is így voltam és én azzal álltam elő, hogy jó volt vele de ha azt gondolja rólam, hogy 2 nap múlva vele "alszom" akkor sajnálom vége...

Nehogy neten!!!!:O

2011. júl. 13. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Abban meg biztos lehetsz, hogy az őszinte beszéd jobb, mint a köntörfalazás, célozgatás, jól kitalált utalások stb.

Egyébként meg ő egy klasz ember, csak te nem vagy szerelmes belé. Ha ő nem akar rádakaszkodni, menekülni sem fogsz előle, csak párkapcsolatot nem akarsz vele.

Természetesen pozitív kép él benned róla, és másoknak sem mondasz róla semmi leépítő jellegűt.

2011. júl. 13. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
első! mi az hogy már megbántottam ?
2011. júl. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!