Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Rólad soha sem voltak mocskos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Rólad soha sem voltak mocskos gondolataim, veled mindig hosszú kapcsolatot szerettem volna. " Ilyen van?

Figyelt kérdés
Ezt mondta a fiú: "Rólad soha sem voltak mocskos gondolataim, veled mindig hosszú kapcsolatot szerettem volna." visszakérdezem hogy ez mit jelent, mire azt mondta hogy soha sem volt veled kapcsolatban szexuális fantáziám, mert tudtam hogy veled komoly kapcsolatot akarok. Te többet érsz nekem mint egy szex. De közben meg azt mondja nagyon tetszem neki. Akkor nem is akar velem lefeküdni?
2013. márc. 25. 19:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20-as!

Nem Zsófinak hívnak?:D

2013. máj. 14. 21:50
 22/25 anonim ***** válasza:

én az a várakozni szerető csaj vagyok, ez mégis meredeken hagzik.

oké, ne vetődjön rám az 1. hónapban de utána? mégis mire vár, még én erőszakoljam meg?

ez nekem úgy hagzik hogy: nem vágyok rád, nem érnék hozzás vággyal, csak a háztartásvezetőt látom benned + jó barátot és jobbat nem kapok, de tudom hogy ellennék veled.

de ez valahol nem az igazi, csak ilyen "beérem veled, mert sejtem hogy nem csalnál meg és remélem, prűd fap.ina vagy, elég az évi 1 szex gyereknemzés céljából.

engem oltárira kiábrándítana.

már az elején nem vágyik rám, nem tart dögös nőnek?

van elég pasi haverom, lehet ő is, de akkor ne hitegessen mással, hogy több lehet, mert így nem lehet!

mert akibe szerelmes vagyok, azzal bizony szexuálni is óhajtanék mégpedig, mert Vágyom rá.

szerintem ez a normális, ennél a tagnál gondok vannak

vagy nagy csalódás, vagy nem áll rendesen, elég keményen a bré...

én gyanakodnék.

2013. máj. 14. 22:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Látszik a válaszokból is, hogy mindenki más. De hidd el nekem, létezik ilyen, én pl. tök ugyanígy vagyok a dologgal. Akit tényleg szeretek azzal nem fantáziálok. Nehéz megmagyarázni miért, valahogy az van, hogy - magamnak is - azt mondom, hogy ő nem "úgy" érdekel, ne az legyen a fontos. Persze 1x-2x előfordult már, ha nagyon "olyanom" volt, de azt kb meg is bántam utána, meg tényleg így sok év alatt asszem 2x volt ilyen. Emberenként egyszer. Szóval van ilyen, örülj neki, szerintem jó dolog. :)
2013. máj. 14. 22:23
 24/25 anonim ***** válasza:

23-as vagyok, újraolvastam a kérdést, némi kiegészítés, csak hogy jól értsd a dolgot. "De közben meg azt mondja nagyon tetszem neki. " - egyáltalán nem zárja ki, sőt. Nem arról szól, hogy nem izgulna fel rád, ponthogy nagyonis, csak ezt nem tartja jónak ezért megpróbálja elnyomni.

"Akkor nem is akar velem lefeküdni?" - Dehogynem. Ösztönei szerint nagyon szeretne, azt mondja, hogy Te fontosabb vagy annál, egy jó kapcsolatot szeretne, és ha (az agya is azt mondja, hogy) eljutottatok oda, akkor a legnagyobb öröm lesz a szex.

2013. máj. 14. 22:30
 25/25 anonim ***** válasza:
hát ez nekem marha kiábrándító lenne. ha szeret akkor jó nőnek tart, ha jó nőnek tart akkor fantáziál. ha nem fantáziál akkor komoly gondok vannak nála agyban a szexszel, ha meg csak nem mondja el.. 1,5 hónap randi után.. akkor nagyon hülye. :D
2013. máj. 15. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!