Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszavonjam a meghívást? (hosszú . )
Megismerkedtem egy lánnyal, aki akkor egyértelműen úgy viselkedett, mintha vonzódna felém. Aztán 3-4 randi után lekoptatott, ilyen "most nincs időm" szöveggel, de mivel nem mondta meg egyértelműen, kicsit lassan vettem a lapot, béna voltam. (Egyébként is tapasztalatlan vagyok a témában.)
2 hét múlva rámírt, hogy nem megyünk-e el valahova, (persze én belementem..)és amikor találkoztunk megint úgy viselkedett, hogy azt hittem van esélyem. Most sokkal óvatosabban, de egyértelműen közeledtem felé, úgy gondoltam, hogy ő ilyen típusú lány. Később elhívtam egy négy héttel későbbi koncertre, beleegyezett, mosolygott, mindenki happy stb. Utána még többször találkoztunk, minden jól ment. Amikor volt a hófúvás, kísértem a buszra és elszalasztottam egy alkalmat amikor meg kellett volna csókolnom. (Biztos ti is ismeritek ezeket a pillanatokat, na ez is egy olyan volt.) Nem részletezem, következő héten megint lekoptatott, pont úgy, mint először. Nem hiszem, hogy az előbb említett dolog miatt, mert ő is visszahúzódó típus, és nem rajongja körbe sok más jelentkező.
Nem gondolom, hogy szándékosan játszott velem, mert művelt, intelligens embernek ismerem ( egyébként phd hallgató). De akkor szerintetek az ő oldaláról, mi volt a viselkedésének az oka és célja? A
A koncert ápr. 8-án lesz, a jegy jó helyre szól és drága volt - na nem ezért nem tudom, hogy lemondjam-e, hanem szerintetek ilyenkor nem a meghívott dolga lenne visszamondani? Az egyetemen mindenképpen gyakran találkozunk, úgyhogy nem tudok minden kapcsolatot megszakítani vele. A legrosszabb, hogy kétszer is azt hittem, sínen vagyok, de mostmár kiábrándultam belőle, csak 5 kilót lefogytam a történet során >< .. Ja és ha valaki szeretne, eljöhet: Pécs Kodály központ április 8. :)
ps Nah így utólag már látom, hogy ennek nem a kérdés volt a lényege, hanem, hogy kiírjam magamból, de akkor már elküldöm, még ha nincs is értelme, utánam a vízözön..
Lehet,hogy a lány se tudja még,hogy mit akar.Vagy csak félénk és nem tudja kimutatni,hogy mit érez.Én is ilyesmi vagyok...
Szerintem még találkozgassatok és majd kiderül,hogy mit akar.
Most nem bántásból, tényleg.
De szerinted egy csaj meddig vár arra, hogy a pasi lépjen már, amikor egyértelmű jelét adja, hogy vonzódik hozzád? Lehet, hogy félénk, de ettől még arra vágyik (pláne ha tetszel neki), hogy végre együtt legyetek, ölelkezzetek, csókolózzatok, és utána a többi. Ezt te nem tetted meg több randi után sem. Én is megunnám a helyzetet, mivel valójában ő nem haverkodni akar, hanem egy párkapcsolatot. Nem hülyített, ez szerintem biztos, de nyilván megunta, hogy nem léptél.
Ha szerencséd van, még kijavíthatod, de akkor ha a legközelebbi randira elmegy, akkor ne húzd tovább az időt.
29/n
Én nem nagyon értem mi a problémád. Szerintem még simán összejöhet. Legalább is abból itélve amit leírtál. Szerintem simán lehetett dolga. Sokan ám, főleg ha többre számítanak, sértőbnek vehetnek egy ártalmatlan visszautasítást. Lehet tényleg dolga volt.
A meghívást visszamondani bunkóság lenne. Nem hiszem hogy feltételekhez szabtad amikor odadtad neki.
Szerintem menj el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!