Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek visszavonjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszavonjam a meghívást? (hosszú . )

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, aki akkor egyértelműen úgy viselkedett, mintha vonzódna felém. Aztán 3-4 randi után lekoptatott, ilyen "most nincs időm" szöveggel, de mivel nem mondta meg egyértelműen, kicsit lassan vettem a lapot, béna voltam. (Egyébként is tapasztalatlan vagyok a témában.)

2 hét múlva rámírt, hogy nem megyünk-e el valahova, (persze én belementem..)és amikor találkoztunk megint úgy viselkedett, hogy azt hittem van esélyem. Most sokkal óvatosabban, de egyértelműen közeledtem felé, úgy gondoltam, hogy ő ilyen típusú lány. Később elhívtam egy négy héttel későbbi koncertre, beleegyezett, mosolygott, mindenki happy stb. Utána még többször találkoztunk, minden jól ment. Amikor volt a hófúvás, kísértem a buszra és elszalasztottam egy alkalmat amikor meg kellett volna csókolnom. (Biztos ti is ismeritek ezeket a pillanatokat, na ez is egy olyan volt.) Nem részletezem, következő héten megint lekoptatott, pont úgy, mint először. Nem hiszem, hogy az előbb említett dolog miatt, mert ő is visszahúzódó típus, és nem rajongja körbe sok más jelentkező.

Nem gondolom, hogy szándékosan játszott velem, mert művelt, intelligens embernek ismerem ( egyébként phd hallgató). De akkor szerintetek az ő oldaláról, mi volt a viselkedésének az oka és célja? A

A koncert ápr. 8-án lesz, a jegy jó helyre szól és drága volt - na nem ezért nem tudom, hogy lemondjam-e, hanem szerintetek ilyenkor nem a meghívott dolga lenne visszamondani? Az egyetemen mindenképpen gyakran találkozunk, úgyhogy nem tudok minden kapcsolatot megszakítani vele. A legrosszabb, hogy kétszer is azt hittem, sínen vagyok, de mostmár kiábrándultam belőle, csak 5 kilót lefogytam a történet során >< .. Ja és ha valaki szeretne, eljöhet: Pécs Kodály központ április 8. :)

ps Nah így utólag már látom, hogy ennek nem a kérdés volt a lényege, hanem, hogy kiírjam magamból, de akkor már elküldöm, még ha nincs is értelme, utánam a vízözön..

2013. márc. 25. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet amiatt hőkölt vissza mert nem csókoltad meg de az is lehet hogy csak játszik veled. Ha elmenne a koncertre akkor csókold meg aztán meglátod mi lesz. :) SOk sikert!
2013. márc. 25. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a lány se tudja még,hogy mit akar.Vagy csak félénk és nem tudja kimutatni,hogy mit érez.Én is ilyesmi vagyok...

Szerintem még találkozgassatok és majd kiderül,hogy mit akar.

2013. márc. 25. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Most nem bántásból, tényleg.

De szerinted egy csaj meddig vár arra, hogy a pasi lépjen már, amikor egyértelmű jelét adja, hogy vonzódik hozzád? Lehet, hogy félénk, de ettől még arra vágyik (pláne ha tetszel neki), hogy végre együtt legyetek, ölelkezzetek, csókolózzatok, és utána a többi. Ezt te nem tetted meg több randi után sem. Én is megunnám a helyzetet, mivel valójában ő nem haverkodni akar, hanem egy párkapcsolatot. Nem hülyített, ez szerintem biztos, de nyilván megunta, hogy nem léptél.

Ha szerencséd van, még kijavíthatod, de akkor ha a legközelebbi randira elmegy, akkor ne húzd tovább az időt.

29/n

2013. márc. 25. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon értem mi a problémád. Szerintem még simán összejöhet. Legalább is abból itélve amit leírtál. Szerintem simán lehetett dolga. Sokan ám, főleg ha többre számítanak, sértőbnek vehetnek egy ártalmatlan visszautasítást. Lehet tényleg dolga volt.

A meghívást visszamondani bunkóság lenne. Nem hiszem hogy feltételekhez szabtad amikor odadtad neki.

Szerintem menj el vele.

2013. márc. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!