Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Rólad soha sem voltak mocskos gondolataim, veled mindig hosszú kapcsolatot szerettem volna. " Ilyen van?
Na igen én nő vagyok, de én is fantáziáltam már róla :D
Huhh hányszor :D
Na igen, lehet kamuzik amúgy...
Nemmár hogy szerelmes lenne :O Bár azt is mondta hogy érzelmileg közel kerültem hozzá :O
És tényleg nem tolakodó velem, sőt.
De jó lenne ha tényleg szeretne :DD
"soha sem volt veled kapcsolatban szexuális fantáziám" én nem örülnék ha ilyet mondana nekem egy fiú aki 1,5 hónapja az udvarlóm :D
Az biztos, hogy meg akar neked felelni és nagyon teper a srác
22N
Igen én is meglepődtem :D mert úgy voltam vele hogy hát pedig ez is hozzá tartozik...
És vissza is kérdeztem hogy az akkor jót jelent nálad? Mire azt mondta hogy igen, mert nem szokott így lenni. Mert akiről fantáziálgat, azt csak lefektetni akarja párszor. Vagy egyszer -_-"
4 éve szerelmes vagyok egy fiúba, imádom, félisten! <3 Ő az álomf*szim, már rájöttem. 4 éve minden áldott nap vannak mocskos gondolataim róla, pedig vele akarok megöregedni. :D
Na? :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!