Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Rólad soha sem voltak mocskos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Rólad soha sem voltak mocskos gondolataim, veled mindig hosszú kapcsolatot szerettem volna. " Ilyen van?

Figyelt kérdés
Ezt mondta a fiú: "Rólad soha sem voltak mocskos gondolataim, veled mindig hosszú kapcsolatot szerettem volna." visszakérdezem hogy ez mit jelent, mire azt mondta hogy soha sem volt veled kapcsolatban szexuális fantáziám, mert tudtam hogy veled komoly kapcsolatot akarok. Te többet érsz nekem mint egy szex. De közben meg azt mondja nagyon tetszem neki. Akkor nem is akar velem lefeküdni?
2013. márc. 25. 19:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Na igen én nő vagyok, de én is fantáziáltam már róla :D

Huhh hányszor :D

Na igen, lehet kamuzik amúgy...

2013. márc. 25. 19:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Simán, akitől komolyat akarok, arra nem recskázok :D Szóval tuti hogy szerelmes beléd
2013. márc. 25. 19:21
 13/25 A kérdező kommentje:

Nemmár hogy szerelmes lenne :O Bár azt is mondta hogy érzelmileg közel kerültem hozzá :O

És tényleg nem tolakodó velem, sőt.

De jó lenne ha tényleg szeretne :DD

2013. márc. 25. 19:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Higgyél nekem, tuti, hogy szeret! Bátorítsd, ha ő nem mer lépni!
2013. márc. 25. 19:24
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"soha sem volt veled kapcsolatban szexuális fantáziám" én nem örülnék ha ilyet mondana nekem egy fiú aki 1,5 hónapja az udvarlóm :D

Az biztos, hogy meg akar neked felelni és nagyon teper a srác

22N

2013. márc. 25. 19:27
 16/25 A kérdező kommentje:

Igen én is meglepődtem :D mert úgy voltam vele hogy hát pedig ez is hozzá tartozik...

És vissza is kérdeztem hogy az akkor jót jelent nálad? Mire azt mondta hogy igen, mert nem szokott így lenni. Mert akiről fantáziálgat, azt csak lefektetni akarja párszor. Vagy egyszer -_-"

2013. márc. 25. 19:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Keked kell szegényt megerőszakolni:)
2013. márc. 25. 20:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Na jó attól azért nem félek :D De hozzám nyúlni is alig mer :D Pedig tényleg nem én lennék neki az első nője....
2013. márc. 25. 20:15
 19/25 Missi_Key ***** válasza:
100%
ehhe, bocs de ez h*lye...a sex nélküli komoly kapcsolatot legjobb barátnak hívják.
2013. ápr. 5. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:

4 éve szerelmes vagyok egy fiúba, imádom, félisten! <3 Ő az álomf*szim, már rájöttem. 4 éve minden áldott nap vannak mocskos gondolataim róla, pedig vele akarok megöregedni. :D

Na? :)

17/L

2013. ápr. 6. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!