Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? Elbírnék 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Elbírnék 1-2 jó tanácsot!?

Figyelt kérdés

Szóval egy pár randin már túl vagyok a lánnyal! Szóval az elsőn csak egy szimpla beszélgetés. Ekkor úgy éreztem hogy nem valósínű hogy ebből lehet valami. A második és harmadik viszont nagyon jól sikerült. Remekül elvoltunk és vidám volt az egész és sokat nevettünk. Most a héten lesz a következő randink. Szeretné valahogy a tudtára adni, hogy én már kezdek többe iránta érezni és már máshogy nézek rá! :) Tehát szeretném vmi nagyon jó helyre hívni ahol ez is szóba kerülhet. Úgy gondoltam, hogy az elején vmi kis tevékenykedő progi mondjuk biliárd vagy bowling ahol a feszültség elmúlik. Utána pedig beülni valahova vagy hasonló és ott elmondani ezt neki. Eddig nem volt semmi csók meg ilyenek... :/ De szerelmes vagyok belé és úgy érzem hogy kell nekem! :) Bármit megadnék ezért a kapcsolatért!

Légyszi adjatok tanácsokat ötleteket hogy mi tévő legyek, hova vigyem, hogy vezessem rá a témára..

Köszi

21F

2013. márc. 25. 15:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát már kapott tőlem egy kis apróságot es teljesen odavolt! :) Nem még rózsát nem! Azt szeretném ha tökéletes lenne a kövi alkalom@ :) még segitséget :)
2013. márc. 25. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:
#9 Miért? Mindenki szeret finomakat enni, nem? xD
2013. márc. 25. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:
hááááát.. igen, de nekünk mindig vigyázni kell az alakunkra, úgyh a lányoknál a kaja nem a boldogsághormonok szétáradásával függ össze, sokkal inkább a bűntudattal:(
2013. márc. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!