Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem bírom tovább. adtok tanácsot? Ki vagyok, kész vége.
Kérj bocsánatot és próbálj meg túllépni rajta.
Tudom,hogy sz@r,de mást nem nagyon tudsz.
Aztamindenit...:'D
Valaki nem tudna segíteni abban, hogy hogyan hagyhatnám el ezt a bolygót?X)
Vedd észre: MÁR MÁSSAL VAN. Nem te kellesz neki, nem kellesz neki. Szakított. Tudod mit szoktak ilyenkor csinálni az összetört szívek? Bőgni, szomorkodni, szenvedni hetekig, hónapokig, aztán majd elmúlik.! Mi lenne ha kicsit hinnél az idősebbeknek: hamarosan nem fogsz már annyit gondolni rá. Még csak 14 vagy. El se tudod képzelni, például a 18-adik életéved is nagyon messze van még! Nagyon.
Majd lenyugszol. Ennyit lehet ilyenkor tenni.
14évesen mindenki úgy érzi, hogy az adott kapcsolat milyen különleges és nem csak egy tiniszerelem stb. Pedig az. Erre később te is rá fogsz jönni.
Kérj bocsánatot és engedd el. Többet nem tehetsz és így legalább nem lesz köztetek harag.
De nagy problémáid vannak hallod-e -.-
jól tette,hogy elhagyott.. írásod alapján hülyének és idegesítőnek tűnsz nekem
15/F
4! igaza van
azzal, hogy a csajt lehordtad, nem is értem miért, sajnálom csak Magadat égetted, ilyen nem csinálunk
ha nem foglalkozol vele annál jobb,
ebből már nem lesz semmi, sajnos
Nem hülye, nem idegesítő szerintem.
Egyszerűen csak egy fiatal lány aki szerelmes.
Közhely, de majd az idő megoldja, nem nagyon tudsz mit tenni.Sajnos a kapcsolatok általában véget érnek, főleg ilyen fiatalon. De majd ahogy múlik az idő, a szenvedésed is csökkenni fog.Majd szépen elmúlik. Találkozz barátnőkkel, beszéld ki az érzéseid, sírj, majd próbáld helyrehozni magad. Ne agyalj rajta,vidámabb zenék, filmek, hobbi ami feldob. Sokat fog segíteni. Ne gubózz b.
Miert kell lehordani szegeny kerdezot? Faj a szive. Szarul van volt mar mindenki eleteben ilyen!
Kedves kerdezo! Egyel sok csokit mozdulj ki, legyel a barataiddal, kerj bocsanatot a volt baratodtol, es majd idovel minden jobb lesu. Csak nem szabad hogy magadba zuhanj ennyire! Vasarolj anyukaddal vagy a baratnoiddel es egyel sokat nehogy a vegen meg valami bajod legyen hogy keveset eszel. Es fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!