Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kész vége elegem van. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész vége elegem van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok és van egy barátom, nem sokkal több, mint két hónapja együtt vagyunk. Eleinte tökéletes volt a kapcsolatunk, míg elő nem jött a a FÉLTÉKENYSÉGe. Mikor a saját barátaira féltékeny. (Tudni kell rólam, hogy valahogy mindig jobban megértettek a fiúk, ezért egy-két igaz barátom is van akik fiúk,és akikről sose mondanék le.!)

És tudom, én is és a barátom! is hogy ők se akarnak tőlem semmit. De persze, olyan féltékeny rájuk... és MEGSÉRTŐDIK, csak azt veszem észre, hogy hív a barátja, hogy nézzek már ki...(mert nem messze laknak tölünk)... ott áll egy oszlop mellett egyedül.. lehajtott fejjel.. és senkihez hozzá se szól.

Majd oda megyek hozzá megkérdezem mi a baj? és flegmán, aztmondja hogy "mi lenne b*zdmeg?"

De közbe meg "nyálaspasi" akinek nincs véleménye semmiről. Úgy van vele, hogy mindent én döntök el, minden úgy van ahogy én gondolom, én döntök minden kérdésben. Akinek az roszul esik, hogy nem mondom el naponta 10000x hogy szeretem... Akivel egy héten találkozok, ötször. És aztmondja, hogy "nekem ez kevés, találkozzunk többet",nem értette meg, hogy más dolgom van, a tanulás, a barátok, a család. Majd a mindennapi veszekedés. Az a gyerekesség, amit ő leművel, és közbe igen, ő már többet akar mint én. De 8hét után lefeküdni egy fiúval? Nem, ez még nekem nem kell.

Szinte minden este úgy fekszek már le, hogy mikor lesz vége ennek az egésznek?! Elhatározom, hogy szakítok vele.

De nem megy, imádom. éss jó vele, de egy idő után meg birhatatlan..

Mit csináljak?

2010. ápr. 20. 14:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2 hónap micsoda idő... hűűűhaaaa.
2010. ápr. 20. 14:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudod, két hónap alatt is meglehet szeretni valakit...
2010. ápr. 20. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:

sajnos néha dönteni kell barátok és szerelem között én ugy gondolom neked most még a barátokat kell választanod

és nem akarlak elkeseríteni de ez a szituáció még párszor megismétlődik az életedben ha elég erősek a baráti kötődések

2010. ápr. 20. 14:13
 4/12 anonim ***** válasza:

2. válaszoló --miért kéne dönteni a kettő között??? nem értek ebben egyet

kérdező: neveld meg az idétlen pasidat vagy nem tudom de ennek nem lesz jó vége

2010. ápr. 20. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, keresgélj olyat, akitől 2 hónap alatt nem mászol falra. Ergo: Szakíts.
2010. ápr. 20. 14:18
 6/12 anonim ***** válasza:
amit ide leírtál mondd el neki,vagy olvastasd el vele,kérdezd meg ismrős-e a sztori,magyarázd el neki a problémáid,egyszóval beszéljetek:)
2010. ápr. 20. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Ebben a fiúban nagyfokú birtoklási vágy van, ami az önbizalomhiányából fakad. Számtalan ilyennel találkoztam már. Ma még azt mondja neked hogy "mi lenne b*zdmeg?", pár év múlva meg feltörli veled a padlót. Az ilyen fiútól menekülni kell! Tudom hogy vannak jó pillanatok, de ne ahhoz mérd a kapcsolatotokat. Az egészet nézd, úgy egyben! Ha az kell írd le papírra mik a jó dolgok és mik a rosszak! És ha így leírva észreveszed hogy az egyik oszlop feltűnően magasabb a másiknál akkor lépned kell! Hosszútávon jobban jársz ha otthagyod mert gyorsabban fogsz tudni továbblépni és keresni valaki olyat aki nem tárgyként tekint rád és birtokol hanem önmagadért szeret. 16 évesen nagy kár lenne lekötnöd magad egy ilyen ember mellett!
2010. ápr. 20. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

"Ebben a fiúban nagyfokú birtoklási vágy van, ami az önbizalomhiányából fakad. Számtalan ilyennel találkoztam már. Ma még azt mondja neked hogy "mi lenne b*zdmeg?", pár év múlva meg feltörli veled a padlót. Az ilyen fiútól menekülni kell! Tudom hogy vannak jó pillanatok, de ne ahhoz mérd a kapcsolatotokat. Az egészet nézd, úgy egyben! Ha az kell írd le papírra mik a jó dolgok és mik a rosszak! És ha így leírva észreveszed hogy az egyik oszlop feltűnően magasabb a másiknál akkor lépned kell! Hosszútávon jobban jársz ha otthagyod mert gyorsabban fogsz tudni továbblépni és keresni valaki olyat aki nem tárgyként tekint rád és birtokol hanem önmagadért szeret. 16 évesen nagy kár lenne lekötnöd magad egy ilyen ember mellett!"

Lehet h rosszul vettem le de h vki önbizalomhiányos attól még nem lessz ilyen...

2010. ápr. 20. 15:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Az önbizalomhiánytól önmagában még nem lesz ilyen. Más okai vannak hogy ilyesfajta birtoklási vágy alakul ki valakiben, legtöbbször a családi kapcsolataiban van a bibi. Alkoholista, vagy elvált szülők, rengeteg oka lehet annak hogy az ember miért tekint tárgyként az emberekre. A lényeg az hogy ez az ő problémája, nem a kérdezőé. De ezáltal megkeseríti az ő életét is.
2010. ápr. 20. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:
menekülj, míg nem késő. Fiatal vagy, és hidd el nincs szükséged olyan fiúra aki ennyire labilis. Pláne h szinte már megfojt a szeretetével. A legközelebbi lépés az lesz h szépen lassan leépíti rólad a barátaidat, h csak vele tudj foglalkozni.
2010. ápr. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!