Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kész vége elegem van. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész vége elegem van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok és van egy barátom, nem sokkal több, mint két hónapja együtt vagyunk. Eleinte tökéletes volt a kapcsolatunk, míg elő nem jött a a FÉLTÉKENYSÉGe. Mikor a saját barátaira féltékeny. (Tudni kell rólam, hogy valahogy mindig jobban megértettek a fiúk, ezért egy-két igaz barátom is van akik fiúk,és akikről sose mondanék le.!)

És tudom, én is és a barátom! is hogy ők se akarnak tőlem semmit. De persze, olyan féltékeny rájuk... és MEGSÉRTŐDIK, csak azt veszem észre, hogy hív a barátja, hogy nézzek már ki...(mert nem messze laknak tölünk)... ott áll egy oszlop mellett egyedül.. lehajtott fejjel.. és senkihez hozzá se szól.

Majd oda megyek hozzá megkérdezem mi a baj? és flegmán, aztmondja hogy "mi lenne b*zdmeg?"

De közbe meg "nyálaspasi" akinek nincs véleménye semmiről. Úgy van vele, hogy mindent én döntök el, minden úgy van ahogy én gondolom, én döntök minden kérdésben. Akinek az roszul esik, hogy nem mondom el naponta 10000x hogy szeretem... Akivel egy héten találkozok, ötször. És aztmondja, hogy "nekem ez kevés, találkozzunk többet",nem értette meg, hogy más dolgom van, a tanulás, a barátok, a család. Majd a mindennapi veszekedés. Az a gyerekesség, amit ő leművel, és közbe igen, ő már többet akar mint én. De 8hét után lefeküdni egy fiúval? Nem, ez még nekem nem kell.

Szinte minden este úgy fekszek már le, hogy mikor lesz vége ennek az egésznek?! Elhatározom, hogy szakítok vele.

De nem megy, imádom. éss jó vele, de egy idő után meg birhatatlan..

Mit csináljak?

2010. ápr. 20. 14:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én is 16 vagyok lány és a 17 éves barátommal 1 éve vagyunk együtt és ugyanezt csinálja nagyjából, de én is annyira szeretem, hogy nem szeretnék szakítani és szépen lassan sikerül megváltoztatnom ezt a helyzetet meg az ő felfogását csak rengeteg türelem kell hozzá
2010. máj. 20. 23:49
 12/12 anonim ***** válasza:
16/l vagyok. Furcsa helyzet. Elég komoly jellemzést írtál a barátodról, de ebből még logikus, hogy nem tudjuk megismerni. Szerintem egy nagyon keveset várj. Én is voltam már olyan kapcsolatban, hogy minden második héten elhatároztam, hogy "most szakítok vele", aztán négy hónapot jártunk. Amúgy a pasik mindig féltékenyek a fiúbarátokra, az egyik legjobb barátom fiú, s egy héten kb. háromszor-négyszer találkozom vele, s aktuális pasim ki van akadva, pedig okot sem adok rá. Csak annyit tudok mondani, hogy ez ilyen! Ha szakítotok biztosan hiányozni fog egy jó ideig, de egyszerűen nem tudsz mást tenni, ha ennyire kikészülsz tőle... Ja, és még valami. Szerintem ezt csak te kell eldönts, nem azt mondom, hogy hiábavaló, de ne várd a helyes választ idegenektől. Aki ide ír, biztosan csak segíteni akar. De csak te hozhatsz helyes illetve egy idő után helyesnek tűnő döntést. Remélem segítettem egy picit. Pápuszi és sok sikert!
2010. máj. 21. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!