Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van belőle! Miért nem fogja fel h vége?
A nyár végén összejöttem egy sráccal,akivel ez idáig kb 4 szer találkoztam,a Távkapcs miatt,és a melo meg a suli miatt nem tudtunk találkozni. Műár vagy 2 hónapja nem is találkoztunk,skypon,meg sms-be már többször megirtam neki hennek így nincs értelme és nekem sincs most időm egy kapcsolatra,ugyh hagyjuk az egészet. Látszólag beletörödik,mert vagy nem ír rá semmit,vagy pár nap mulva olyanokat ír h ha nem akarok semmit megmondhatnám.
DE én már többször is mondtam neki,és ok tudom nem jó sms-be meg skípon intázni a szakítást,de ha egyszer nem tudunk találkozni?
Most azt irta h itthon lesz karácsonykor meg szilveszterkor és mintha nem irtam volna meg többször is h nincs ennek értelme kérdezgeti h kinél töltsük az ünnepeket...
Mit csináljak??
Ne írj! Ne válaszolj! Ne vedd fel a telefont!
Töröld a címlistádról. Tiltsd le!
A telefonodon tedd tiltólistára!
Ez az egyetlen számára érthető válasz. Vannak ilyen őrültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!