Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Elbírnék 1-2 jó tanácsot!?
Szóval egy pár randin már túl vagyok a lánnyal! Szóval az elsőn csak egy szimpla beszélgetés. Ekkor úgy éreztem hogy nem valósínű hogy ebből lehet valami. A második és harmadik viszont nagyon jól sikerült. Remekül elvoltunk és vidám volt az egész és sokat nevettünk. Most a héten lesz a következő randink. Szeretné valahogy a tudtára adni, hogy én már kezdek többe iránta érezni és már máshogy nézek rá! :) Tehát szeretném vmi nagyon jó helyre hívni ahol ez is szóba kerülhet. Úgy gondoltam, hogy az elején vmi kis tevékenykedő progi mondjuk biliárd vagy bowling ahol a feszültség elmúlik. Utána pedig beülni valahova vagy hasonló és ott elmondani ezt neki. Eddig nem volt semmi csók meg ilyenek... :/ De szerelmes vagyok belé és úgy érzem hogy kell nekem! :) Bármit megadnék ezért a kapcsolatért!
Légyszi adjatok tanácsokat ötleteket hogy mi tévő legyek, hova vigyem, hogy vezessem rá a témára..
Köszi
21F
Számomra egyértelmű! Vidd el inkább valami jó étterembe. A lányok imádnak kajálni! Oldja a feszültséget és sokkal meghittebb, intímebb a randi. Nem ilyen talponállóra gondolok, hanem valami normális helyre. Persze túl flancos se legyen. Az ezt érintő témát inkább a deszert körül hozd fel, amikor már teljesen oldott, jólakott és elégedett. Én így csinálnám.
Amúgy szoktál neki rózsát vinni randira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!