Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? Elbírnék 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Elbírnék 1-2 jó tanácsot!?

Figyelt kérdés

Szóval egy pár randin már túl vagyok a lánnyal! Szóval az elsőn csak egy szimpla beszélgetés. Ekkor úgy éreztem hogy nem valósínű hogy ebből lehet valami. A második és harmadik viszont nagyon jól sikerült. Remekül elvoltunk és vidám volt az egész és sokat nevettünk. Most a héten lesz a következő randink. Szeretné valahogy a tudtára adni, hogy én már kezdek többe iránta érezni és már máshogy nézek rá! :) Tehát szeretném vmi nagyon jó helyre hívni ahol ez is szóba kerülhet. Úgy gondoltam, hogy az elején vmi kis tevékenykedő progi mondjuk biliárd vagy bowling ahol a feszültség elmúlik. Utána pedig beülni valahova vagy hasonló és ott elmondani ezt neki. Eddig nem volt semmi csók meg ilyenek... :/ De szerelmes vagyok belé és úgy érzem hogy kell nekem! :) Bármit megadnék ezért a kapcsolatért!

Légyszi adjatok tanácsokat ötleteket hogy mi tévő legyek, hova vigyem, hogy vezessem rá a témára..

Köszi

21F

2013. márc. 25. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
korai ilyenekkel lerohanni sztem pár randi után.. hagyd a dolgot, szépen lassan, hadd alakuljon ki:)
2013. márc. 25. 15:09
 2/13 A kérdező kommentje:
4 volt és rengeteget beszélünk..
2013. márc. 25. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
akkor is hagyd ezt még... ismerjétek meg egymást:) mi 3 hónapig randiztunk, mire összejöttünk, és nem is örültem volna neki, hogyha a 4. randi után rámmászik....:)
2013. márc. 25. 15:15
 4/13 A kérdező kommentje:
És 3 hónpig nem volt semmi? Pl se csók se semmi?
2013. márc. 25. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Vidd el étteremben, vagy valami meghittebb, nyugisabb helyre. Az első csók a 4. randin egyátalán nem korai. Inkább az időzítés a fontos, nem is annyira a hely.
2013. márc. 25. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
nem, semmi.. :) de nekem éppen elegem volt az olyan idiótákból(ezt most nem rád értem, hanem azok a pasik, akikkel előtte voltam), akik már az első randin, vagy még azon a bulin le akartak kapni(netán többet is akartak)....
2013. márc. 25. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Maga a tény, hogy volt 4. randi, azt jelenti jó vagy nála.
2013. márc. 25. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Számomra egyértelmű! Vidd el inkább valami jó étterembe. A lányok imádnak kajálni! Oldja a feszültséget és sokkal meghittebb, intímebb a randi. Nem ilyen talponállóra gondolok, hanem valami normális helyre. Persze túl flancos se legyen. Az ezt érintő témát inkább a deszert körül hozd fel, amikor már teljesen oldott, jólakott és elégedett. Én így csinálnám.

Amúgy szoktál neki rózsát vinni randira?

2013. márc. 25. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
a lányok imádnak kajálni?:D hááát.. én nem mondanám.. :D de ok:D
2013. márc. 25. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:
mellesleg, ne erre alapozz, egyéni eset volt sztem a mienk, csak mondtam, h nekem igy megfelelt. persze, én is türelmetlenkedtem egy kicsit, h akkor most nincs tán vmi gond?? de nem volt.. :)
2013. márc. 25. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!