Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel rázzak le egy srácot, hogy a legkevésbé bántsam meg?
Bocs, de úgy érzem, hogy nem vagy az esetem, nem illünk össze.
Ez őszinte, veszi a lapot és kész. Ilyen hülye történeteket sztem ne találj ki, mert az szimplán gerinctelen. De látom vannak itt egy páran a féreg fajtából...
Mondd azt, hogy neked más fiúk jönnek be.
Nem hangzik bántóan, és még csak nem is hazudtál.
Ha vmi lerázós sablonszöveget dobsz be, akkor sajnos nem feltétlenül fogja levágni, hogy miről is van szó, és lehet, hogy csak még jobban megbántod, mert úgy fogja érezni, hogy hülyét csinálsz belőle.
Tökmindegy, ígyis-úgyis körülbelül egy világ fog benne összeomlani és még ő lesz megsértődve.
Kerüld a kamudumákat és mond azt, hogy nem az eseted.
Szerinted tudsz neki olyat mondani, amitol azt fogja gondolni, hogy ugyan bejossz neki, de mittudomen a gonosz varazslo atka miatt nem lehettek egymasei.
Ha elutasitod barhogy, abbol rajon, hogy nem jossz be neki, de legalabb nem nezed hulyenek mint a bena lerazos dumakkal.
Szerintem is fontos az őszinteség, de volt rá példa, hogy hiába mondtam igazat, nem vette a lapot.
Megmondtam neki, hogy nem jön be, és nagyon zavar ahogy viselkedik amikor részeg. Erre jött, hogy nem az alapján kell megítélni vkit amilyen részegen. Sajnálom de nekem igenis számít. Utána egy darabig nem beszéltünk aztán megint kezdett írogatni, hogy vagy drága stb szövegeket, én persze próbáltam megint sugallni, hogy ne törje magát. Erre hogy miért szomorítom el, hogy sose tudhatom, hogy mi lesz. De még ezek után sem akartam bunkóskodni, mert a húga barátnőm. De tényleg nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet mondani, hogy felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!