Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel rázzak le egy srácot, hogy a legkevésbé bántsam meg?
"Ne haragudj de az időm nem engedi meg , hogy találkozhassunk"
"Az idegrendszerem elég instabillá vált mostanában, egyedül szeretnék maradni nem veled van a bajj, de most nem tudok senkit elviselni magam körül" <--én egyszer ezt kaptam és k*va elhittem, csak a részedről ne kövesd el azt a hibád , hogy az alanynak akinek ezt mondtad szex felkérést küldesz telefonon keresztül mert az nagyon szégyen.
Ha mindenre van kifogása(lesz):
"Hallod te mi a f*szt keresel körülöttem én nem vagyok egoista de légyszíves hagy békén mert tényleg most nem vagyok erre alkalmas szia"
"Bocsi, de van barátom"
"Bocsi, de mostanában nagyon kevés az időm és sokat kell tanulnom, nem hiszem, hogy nagyon ráérnék mostanában találkozni"
"bocsi, de más jön be"
"Bocsi, de nem vagy az esetem"
"Bocsi, de holnap el kell hagynom az országot, mert egy ismerősöm ott lakik és nála fogok élni"
"Bocsi, de egy papagáj nagyon megijesztett, és nem akarok azóta senkivel se találkozni, mert mély trauma ért és blabla"
"Bocsi, de apukám nem engedi, hogy veled találkozzak többet"
"Bocsi, de meleg vagyok"
Vagy szimplán elmondhatod neki az igazat: Bocsi, de nem akarok veled találkozni, mert ... és elmondod, hogy miért, és hátha jó tanulság lesz neki
"Ne haragudj de az időm nem engedi meg , hogy találkozhassunk" ezt de utálom....
Amúgy ha nem akarod megbántani akkor kerek perec mondd meg neki a dolgot és ne köríts. Inkább küldd el a búsba minthogy reménykedjen még, az a legszarabb amikor olyan szöveggel küldenek el, hogy utána még esélyesnek érezheted a dolgot.
Hát én kb ebben a szituban vagyok! :D Nem mindenki érti az őszinteséget sem! :D
Én megmondtam kerek perec a srácnak,hogy nem érdekel és nem jön be! Hozzátettem,hogy más tetszik,de még így is jön, ír meg minden más... Szóval nem mindig jó az Őszinteség sem! De ha meg nem mondod meg neki az se lesz jóóó! :D
Pedig a legrosszabb, amit tehetsz az pont az, amit mások írtak. A tipikus kamu lerázós dumák, amiről kilométerekről látni, hogy csak kitaláltad. Pl a nincs elég időm, nem vagyok túl az exemen stb. Ez még sértőbb, mintha megmondod neki nem jön be.
Múlt héten voltam hasonló helyzetben. A srác nagyon pozitívan és bizakodva állt a dologhoz. Nekem nagyon nem jön be, se a kinézete se a viselkedése. Én kerek-perec megmondtam neki már az elején, hogy ne haragudjon, de ne számítson semmire, mert nem az esetem és a későbbiekben sem fog megváltozni a véleményem. Persze biztos rosszul esik neki, de a hitegetés meg a kamuzás még szemétebb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!