Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek vagy inkább hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek vagy inkább hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

Van egy srác 2 hete járunk de 2éve ismerem 12.én kijött dumáltunk sétálgattunk semmi csók kézfogás vagy ilyesmi.szeretnék vele találkozni de már kicsit hülyén érzem magam amiatt hogy a 12.ére is én beszéltem rá ,nagyon sokat győzködtem hogy kijöjjön . hogy hívjam el újra talizni?msn en és telefonon keresztül nagyon beszédesek vagyunk de ha talizunk csak csendben sétálunk.

14/L ja ő 15

2009. szept. 17. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
tipikus esete az "msnen nagyobb a szád" szindrómának. próbáljatok ellazulni. menjetek vidámparkba, vagy igyatok valami gyenge alkoholt (pl bacardi breezer) :)
2009. szept. 17. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
hát köszi bár az elöző"randin" falunap volt aztán elmentünk jáccira..:)
2009. szept. 17. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele, minél hamarabb, oldottab lesz a hangulat. Vagy nem.
2009. szept. 24. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
höhh:) nem fekszek le vele:)
2009. szept. 25. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!