Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom meg akarja ismerni a szüleimet, de én inkább óvnám a találkozástól. Hogy tegyem?
kapcsolat with őszinteség => jó, tartós kapcsolat
kapcsolat that lacks őszinteség => szar kapcsolat
Ha megakarod akadályozni, akkor megmondod, hogy nem ajánlod, mert apukád elég szőrszálhasogató. Ha ennek ellenére mondja, hogy akar találkozni velük, akkor elviszed, és ha lesz valami, akkor te tudod mondani, hogy figyelmeztetted.
Ha hozzátehetem, ezen a karrierista dolgon neked lenne érdemes elgondolkodnod... Ha annyira már most nem hajtja magát, akkor később mit fogsz várni tőle?
Ha már most megy a haverokkal a söröcske, meg a hasonlók, akkor később nem lesz ám jobb... Már láttam ilyen társaságot, lehet mókás meg minden, de később a jövőre nézve nem biztos, hogy nyerő választás lesz, bár nem ismerem a helyzetet, csak amit most olvastam...
pasi sztem csak azért akarja a szüleidet megismerni h még közelebb kerüljön hozzád/hozzátok. sztem az a célja h rajtad élősködjön. a nagyi pénztárcája is véges.
de még mielőtt a szüleidet ítéled el, el kéne azon gondolkozni h a csávónak nem kéne egy biztos munkahely?!
11:09
hát én így se úgy se szeretem az ilyen szülős bekapcsolódásokat...lehet az a tapasztalata hogy a lányok zömének bejön ha jóban van a szüleivel függetlenül attól hogy miként terveznek
de alapjaiban nem értem miért akarja ezt....fölösleges sőt itt még káros is lenne
Amúgy ha csak szexkapcsolatról van szó, akkor azt lehet, hogy kellene tudatni a másikkal is, mert lehet ő úgy gondolja, hogy hosszútávon akar veled lenni, és legyetek is túl gyorsan a bemutatkozáson.
Másrészt téged is megértelek, ha otthon minden rendben lenne, akkor a kérdést sem tennéd fel.
Ha elviszed, akkor lehet annyira talpraesett, hogy ezek a kérdések lepattannak, vagy még frappánsabban tudja lekezelni, de ez is emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!