Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 18 évesen a 14-15 éves csajok jönnek be a legjobban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok pedofil csak ez a korosztály indítja be legjobban a fantáziámat :D Barátnőt is ebből a korosztályból szeretnék magamnak csak nem tudom hol keressek :D2013. márc. 23. 18:33
1/9 anonim válasza:
egyszer végig gondoltam, hogyha majd 40 éves leszek, akkor már az idősebb nők jönnek be, vagy mindig a fiatalok izgatnak fel? a fiatalabbak mindig jobban fognak tetszeni mint a saját korosztályod (mondjuk a te korosztályodból is tudnék ajánlani csajokatxd). ez nem pedofilság... 3év?
ugyanmár!! egyébként megértem, a mai 13 éves lányok 15nek is elmennének, tehát a 15 évesek 18 évesnek néznek ki, ergo a saját korosztályod tetszik, csak más korban. o.O
F*CK LOGIC
3/9 A kérdező kommentje:
De nekem olyan csajok tetszenek akik kis cukik, kislányosak, félénkek nem azok a diszkóó kurv*ákok :D
2013. márc. 23. 18:42
5/9 A kérdező kommentje:
Hol tudnék ilyen korosztályú csajokkal ismerkedni Miskolcon?:) Most nem a partyzós csajokra gondolok mert azok nem kellenek :D Nem lesz fura egy 14-15 évesnek ha 1 18 éves udvarol neki?:)
2013. márc. 23. 18:56
6/9 anonim válasza:
Bármit is tégy, ha találkozol egy normális csajjal aki tényleg nem diszkó ku rva és szeret ne vágd át. :D Én is keresek egy normális csajt és sokan lehet azért mennek át parti ribancba mert sokan átbaszták már őket. 16/F
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ha találnék 1 normális csajt...jó is lenne :D
Amúgy nem szokásom átvágni senkit :)
2013. márc. 23. 19:10
8/9 anonim válasza:
Középsuli 9.-esek pont 15 évesek, úgyhogy ott jól lehetne... Meg hobbin, ismerősökön keresztül... :)
Amúgy nekem is a fiatalabb lányok tetszenek, ez normális... a lányoknak meg az idősebb fiúk!
(Többnyire)
9/9 anonim válasza:
A cuki 14-15 évesekkel talán sport klubokban lehet leginkább megimerkedni. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy, onnan választanak maguknak barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!