Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy nekem az ilyen cicababás csajok jönnek be legjobban, mikor nem ők illenek hozzám?
Figyelt kérdés
Én egy komolyabb, intellektuális érdeklődésű srác vagyok, hasonló lány illene hozzám, gondolom.. Mégis az ilyen kis cicababák jönnek be leginkább, ennek mi lehet az oka?2013. márc. 22. 18:27
1/5 anonim válasza:
talán nem tudsz laza lenni, és az ellentét az vonzó
2/5 A kérdező kommentje:
Az ilyen csajok általában szerintem nem is lazák, inkább ilyen flegma biccs benyomást keltenek
2013. márc. 22. 18:30
3/5 anonim válasza:
Külsőre? Vagy úgy érted hogy akiket a smink, vásárlás stb. érdekli állandóan.
Mert egyébként attól még lehet értelmes a csaj, hogy az ilyesmi is érdekli.
Azonkívül, az nagy baromság hogy olyan ember illik hozzád, mint amilyen te vagy. Ellentétek vonzása rémlik? Akit ugyanaz érdekli mint téged, azzal egy idő után unalmas lenne élni.
4/5 A kérdező kommentje:
Külsőre is, meg viselkedésre is. Akiken látom, hogy kicsit (vagy nagyon) fenn hordják az orrukat, imádnak vásárolgatni, foglalkozni magukkal, ilyen díva természetek.
2013. márc. 22. 18:43
5/5 anonim válasza:
Teljesen megértem...
Mert én is ilyen csaj vagyok:) :D 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!