Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ első randin mit is szabad?
Tehát pl:kiakad a csaj,ha már az első randi végén megpróblod megcsókolni?
Vagy ha egyből az elején mikor monjuk találkoztok egy parkban(mert igy volt megbeszélve) és onnan elindultok egy kávézó felé akkor hogyan reagálna ha egybő megfogom a kezét?.....
Ez nem "szabad?" kérdés. Hanem megteszed és megnézed a reakcióját.
Pl ha véletlen megfogod a kezét és elrántja akkor egyértelmű, ha otthagyja és visszaszorít szintén.
az amit a #4-es leírt majdnem tökéletesen igaz. én majdnem belefutottam abba, hogy az első randin csók, de visszafogtam magam, és a 3. közben megtörtént. és hogy őszinte legyek szerintem jobban is jártam vele.
na de hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem ne nagyon próbáld még a kézfogást, meg a csókot, mert nagyon nyomulósnak fog elkönyvelni, és valószínű nem lesz már nála második esélyed (ha mégis, akkor k.rva mázlis vagy :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!