Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
mire utal az, ha egy pasit állandóan hívogatnak, de csak annyira csúsztatja ki a mobilját a zsebéből, hogy gyorsan kinyomja?2013. márc. 21. 11:12
1/8 anonim válasza:
Vagy nem kíváncsi az illetőre,vagy pedig nem akarja,hogy zavarják randi közben. Nem kell túlbonyolítani.
2/8 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy ki hívja, nem akar vele beszélni mert éppen veled van randin! Vagy most azt várod, hogy azt mondjuk biztos az exe keresi? :D
3/8 A kérdező kommentje:
Nem dehogy. De én ilyenkor legalább lenémítom, mert az hogy 5percenként bele zavar a társalgásba, elég kínos.
2013. márc. 21. 11:23
4/8 anonim válasza:
Na mondjuk az igaz. Ha mindig kinyomja, akkor ennyi erővel már le is némíthatná.
5/8 anonim válasza:
lehet azért nyomja ki hogy tudják nem alkalmas..ha le lenne némitva akkor meg állandóan csörögne és érezné
6/8 anonim válasza:
Nőként az egyik barátnőmnél szoktam ezt tapasztalni közös kávézások során. Figyeli, hogy ki hívja, ha fontos (halaszthatatlan munkaügy), akkor elnézést kér és felveszi, ha viszont nem annyira fontos, akkor kinyomja.
7/8 anonim válasza:
#5 A telefont lehet rezgőre állítani és le is lehet némítani. Csak első esetben érezné. Legalábbis az én telómnál így van.
8/8 anonim válasza:
arra utal, hogy tegnap 5.47kor megharapta egy zombikutya.
így küld jeleket és adja tudtodra hogy feleségül akar venni. biztos valami törzsi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!