Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ első randin mit is szabad?
Tehát pl:kiakad a csaj,ha már az első randi végén megpróblod megcsókolni?
Vagy ha egyből az elején mikor monjuk találkoztok egy parkban(mert igy volt megbeszélve) és onnan elindultok egy kávézó felé akkor hogyan reagálna ha egybő megfogom a kezét?.....
Ez mind olyan dolog hogy éppen szabad, de azért okosan kell. Feltételezem fiatal vagy. Az elején szerintem ne nyúlj rá egyből a kezére.
Persze ez is olyan hogy attól is függ mióta ismered, honnan stb. Mert ha hónapok óta beszélgettek neten, és mennek már a szívecskék meg a csókos szájak, akkor lehet ezeket amiket leírtál.
Ha még valami frissebb dologról van szó, és csak finom udvarolgatás megy, akkor az elején egy-egy érintés, vagy simítás a kezén, vállán, hátán, amit érdemes megpróbálni. De ne feltűnően, hanem mondjuk beépítve a beszélgetésbe, gesztusokba egy-egy érintés. Ha ezekre jól reagál, nem néz furcsán, meg nem húzza el a kezét, vállát, akkor esetleg lehet próbálkozni a kézmegfogással. Csók az 1. randi végén, szerintem csak akkor ha nagyon úgy áll a helyzet. 2-3. randit szerintem azzal illik megvárni.
Én személy szerint csak arcra puszit, és egy nagy beszélgetést engednék az első randin. Hiszen ha nem ismerek valakit eszembe sem jutna másképp tenni. Majd a következőn esetleg, ha bejött az illető.
(Bár a kérdés számomra már nem lesz aktuális, de mindig így voltam)
24N
Szerintem jobb a csókkal/kézfogással várni, főleg így, hogy nem ismered.
Nekem legalábbis rontott már el alakuló kapcsolatot az, hogy túl gyorsan volt csók.
pukizni nem szabad :DDDDD
am meg hát, helyzet adja magát
sztem a kézmegfogást se egyből, majd érzed
lesz majd egy 'tudatalatti kommunikáció' köztetek, mikor mondhatni mentálisan, tudat alatt közelebb enged magához
persze ez így nehéz, nekem sincs benne nagy rutinom, de meg lehet ezt érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!