Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az első randin?

Figyelt kérdés

mit mondjak 18 éves srác én 14

....nagyon fontos holnap lesz a randi(nekem az első) help

2013. márc. 21. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit, ne izgulj. Csinálj ugy mintha már ezerszer mentél volna randizni. Gondolj csak bele, csupán egy emberrel találkozol, szóval semmi extra. Ne legyél szótlan, kérdezgesd bármiről, ami eszedbe jut. De jön ez magától.
2013. márc. 21. 21:47
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:) mé pár tippet pls
2013. márc. 21. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Adj neki egy hatalmas maflást , hogy tudja h te fogod hordani a nadrágot :D
2013. márc. 21. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
az utólsó kommentelönek:azt inkább kihagynám pls miről 18 éves srác én 14 mi lehet a közös téma?
2013. márc. 21. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország regionális fejlesztési politikája a dualizmustól a gulyáskommunizmusig, beleértbe Kádárt és Szálasit is.
2013. márc. 21. 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:
meg volt a randi nagyon élveztem szerintem lesz folytatás köszi a tanácsokat :)))
2013. márc. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!