Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejövök a pasim haverjának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök a pasim haverjának?

Figyelt kérdés

Úgy kell elképzelni a helyzetet,h van egy csávó (legyen most Bence),akit már régóta ismerek,de nem olyan jól,inkább csak látásból,nagyon ritkán váltottunk pár szót. Bencének egy haverja (nem túl jó haverja,de nevezhetjük annak), őt nevezzük el Bélának: az én barátom már 2 éve. Mivel Bélával többet járogatok el itthonról, mint előtte, ezért többet találkozom Bencével, és egyre jobban bejön nekem. Gyakran kapok tőle olyan jeleket,amikből arra következtetek,h bejövök neki.

Mivel Bélával már a kapcsolat végét tapossuk,ezért érdekelne,h tényleg bejövök-e Bencének,v csak véletlen jelek voltak. Mondom a jeleket:

-Gyakran rajtakapom,h engem néz a nagy társaságban,és ha ránézek,van h utána egy ideig el se kapja a szemét hanem tovább néz.

-Egyik nap,miután így nézett rám:kitettem face-re egy olyan idézetet,ami erre a nézésre vonatkozik,és rögtön lájkolta,pedig egyébként nem nagyon lájkolgat facen... Igaz,egy képemet is lájkolta.:)

-Barátommal kimentünk focizni kettesben,és "kihivatta magát",aztán elestem a benne és segített felállni,kérdezgette,jól vagyok-e,és teljesen elpirult.

Csak ezek voltak. Így h most leírtam,nekem nem teljesen egyértelmű,h véletlenek v tényleg bejövök-e neki. Szerintetek?

19/L

2013. márc. 23. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Még ha be is jössz neki,haver exe tabu...
2013. márc. 23. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de nem szép dolog a haverjával ,,flörtölgetni,,

...

Nem túl egyenes dolog!

2013. márc. 23. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Undorító vagy.
2013. márc. 23. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Hajjajj még meg is dugna.
2013. márc. 23. 16:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Arról hagy ne beszéljek, h a pasim miket művelt a barátnőmmel. Úgyhogy vagy válaszoljatok normálisan,vagy húzzatok el.
2013. márc. 23. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne legyél ribi.
2013. márc. 23. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Pasi haverja-tabu volt/van/lesz.Akár együtt vagy az illetővel, akár már vége a fejezetnek. Keress magadnak mást. Annál nincs rosszabb és megvetendőbb ember mintha egy nőt a baráti kör összes pasija felpróbál.
2013. márc. 23. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
5-Lényegtelen, hogy a pasid mit művelt a hátad mögött-az őt minősítí.De ez nem jogosit fel arra, hogy te ilyet csinálj.
2013. márc. 23. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Veresd meg a pasiddal
2013. márc. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!