Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most bejövök neki v nem? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bejövök neki v nem? Ha igen akk neki v a haverjának? V mért néz így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

tetszik egy srác,és eddig úgy éreztem h én is neki,de már elbizonytalanodtam!!

Ő és az egyik haverja sokszor néz..

és nem tom h aki bejön nekem az azért néz-e mert a haverjának tetszem,vagy azért,mert neki tetszem..

január óta állandóan néz az,aki nekem is bejön,a haverja viszont "csak" szeptember óta..

a bnőim szerint bejövök neki(mármint annak aki nekem is bejön),de már nem vok biztos benne,sőt..

most készülök köszönni neki,meg minden de ha csak a haverja miatt néz,az elég gáz lenne sztem..:/

ha vkinek van ötlete v meglátása ez ügyben megköszönném ha segítene!!:D

16/L

2009. okt. 7. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

,,most készülök köszönni neki,meg minden de ha csak a haverja miatt néz,az elég gáz lenne sztem"

Hűűűű te is bizonyítod, hogy milyen értelmesek a tini lányok. Most készülsz köszönni neki? Normális vagy? Mi a fészkes fenéért nem köszöntél neki, ha már majd egy éve szemeztek. Száááááááááánalom. Ha csak a haverja miatt néz, és? Bakker csak köszönni kéne. Mi a rákért lenne ciki, ha köszönsz neki? Nem vagy normális.

2009. okt. 7. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg.Ha meg a haverjának tetszel gyere vele össze:D

Nem kell ezt ennyire túl komplikálni.

2009. okt. 7. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia...:)

Szerintem is nyugodtan ráköszönhetnél...^^ Vagy keress rá vipen,vagy iwiwen,s próbáld felvenni vele a kapcsolatot...

Üdv 17F

2009. okt. 7. 19:07
 4/6 A kérdező kommentje:

vipen bejelöltem aztán visszajelölt és ennyi..:D

azóta sincs semmi!!:D

2009. okt. 7. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
lol..:D írj rá..:D vedd fel MSN re..:D stb..
2009. okt. 7. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az első hozzászólónak!Köszönni sem mersz neki?Lány létedre mért te kezdeményezel?Nem érzed cikinek a dolgot?A "tiniknek"csak iwiw meg myvip létezik?aztán meg folyamatosan hallani a síránkozást ohh megba.....tt és otthagyott!
2009. okt. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!