Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök neki v nem? Ha igen akk neki v a haverjának? V mért néz így? (bővebben lent)
tetszik egy srác,és eddig úgy éreztem h én is neki,de már elbizonytalanodtam!!
Ő és az egyik haverja sokszor néz..
és nem tom h aki bejön nekem az azért néz-e mert a haverjának tetszem,vagy azért,mert neki tetszem..
január óta állandóan néz az,aki nekem is bejön,a haverja viszont "csak" szeptember óta..
a bnőim szerint bejövök neki(mármint annak aki nekem is bejön),de már nem vok biztos benne,sőt..
most készülök köszönni neki,meg minden de ha csak a haverja miatt néz,az elég gáz lenne sztem..:/
ha vkinek van ötlete v meglátása ez ügyben megköszönném ha segítene!!:D
16/L
,,most készülök köszönni neki,meg minden de ha csak a haverja miatt néz,az elég gáz lenne sztem"
Hűűűű te is bizonyítod, hogy milyen értelmesek a tini lányok. Most készülsz köszönni neki? Normális vagy? Mi a fészkes fenéért nem köszöntél neki, ha már majd egy éve szemeztek. Száááááááááánalom. Ha csak a haverja miatt néz, és? Bakker csak köszönni kéne. Mi a rákért lenne ciki, ha köszönsz neki? Nem vagy normális.
Kérdezd meg.Ha meg a haverjának tetszel gyere vele össze:D
Nem kell ezt ennyire túl komplikálni.
Szia...:)
Szerintem is nyugodtan ráköszönhetnél...^^ Vagy keress rá vipen,vagy iwiwen,s próbáld felvenni vele a kapcsolatot...
Üdv 17F
vipen bejelöltem aztán visszajelölt és ennyi..:D
azóta sincs semmi!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!