Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, bejövök ennek a lánynak?
Miután kilépett egy több éves kapcsolatból, nem akartam egyből rámászni, ezért csak ismerkedtünk, meg egyszer egy buliban csókolóztunk, meg együtt voltunk ott végig (eléggé bejöttem neki, csókolgatta a nyakamat, meg úgy alapvetően nagyon szenvedélyes volt). Aztán végül én nem léptem időben, összejött egy sráccal... azóta is együtt vannak, már 4 hónapja.
De csoporttársak vagyunk, sokszor beszélünk, gyakran egymás mellett ülünk és végignevetjük az egész órát, a humoromat tuti, hogy nagyon bírja, és én is az övét.
Arról a csókról meg arról az estéről még sose beszéltünk, de ha akkor annyira tetszettem neki, még biztos most is, nem? Akkor mégis mi ez az egész? Akar valamit vajon? Vagy ha esetleg szakítana, akkor lenne esélyem? Lépnem kéne valamit?
Nagyon jó csaj, és tényleg hihetetlenül jó fej is emellé. Nem tudom kiverni a fejemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!