Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor hallani, hogy olyannál érdemes próbálkozni, aki veled "egy szinten" van. Ez pontosan mire vonatkozik?
Figyelt kérdés
Kizárólag a kinézetre? Vagy társadalmi/szociális helyzetre? Intelligenciára? Ezek ötvözetére?2013. márc. 23. 12:28
1/10 anonim válasza:
Nálam ez az ötvözetre vonatkozik. Szeretem ha egy szint kb a kinézet, az anyagi helyzet, az intelligencia, az érdeklődés.
Ennek ellenére életem első szerelme csóróbb volt nem kicsit mint én, helyes sem volt igazán és teljesen más érdekelte mint engem (ezért a szakítás főként). Szóval ez felülíródik szerelem esetén sokszor :)
2/10 anonim válasza:
Nekem lenne még egy kérdésem. Kit keressen egy olyan ember, aki nem ronda, csak egy senki? Nem ronda, zéró lány nincs.
3/10 A kérdező kommentje:
Az mi hogy egy senki? Mindenki valaki
2013. márc. 23. 12:39
4/10 anonim válasza:
Hogy nem ért el semmit, ne érdekel senkit, ha megdöglene az út szélén se vennék észre. Szürkébb, mint az őszi égbolt.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem attól, hogy valaki MÉG nem ért el semmit, nem lesz szürke.. Különféle "pályák" különféle életkorokban gyümölcsöznek. Egy élsportoló fiatalon tündököl, egy elméleti fizikus valószínűleg 40-en felül. Mondjuk nem tudom hány éves vagy. De valami ambíciód csak van.. Ha az sincs, akkor vagy senki.
2013. márc. 23. 12:45
6/10 anonim válasza:
Nem vagyok ambiciózus, pont ezaz.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát, aki nem hajt a többért, annak minden téren be kell érnie a középszerrel.
2013. márc. 23. 12:59
8/10 anonim válasza:
Nem kinézetre. Jogod van olyan külsejűeknél próbálkozni, akik tetszenek is. Az egy szint érettségre és életfelfogásra vonatkozik. Ha te visszahúzódó fiú vagy, és egy nagy bulis lányt akarsz befűzni, valószínűleg elutasít, mert nem azonos az életviteletek, unalmasnak tartana, vagy egyszerűen csak éretlenebb gondolkodású és nagymenő pasikat akar maga mellé, aki kísérni tudja az életvitelét. Ha lány vagy, akkor a nagyon bulis pasik (nem általánosítva, de a tizenéves és huszonévesek alsó határát nézve) nagy valószínűséggel nem vennének komolyabban mint bármelyik másik péntek esti hódításukat.
9/10 anonim válasza:
Hol vagyok én a középszerhez képest a külsőn kívül bármiben is... :D
10/10 A kérdező kommentje:
De ha így nem vagy elégedett az életeddel, akkor miért nem változtatsz? Ennyire lusta vagy?
2013. márc. 23. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!