Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egyáltalán próbálkozni így?
Sajnos nincs sok tapasztalatom csajozás terén, soha nem volt még barátnőm és bátorságom se volt soha próbálkozni több okból is. Az egyik hogy nincs baráti köröm, tulajdonképpen semmilyen lány ismerősöm sem így ha ismerkedni akarnák vadidegenekhez kellene odamennem.
Az egyetemen már 2dik évemet töltöm, ennyi idő alatt gyakorlatilag nem beszéltem lányokkal, azt leszámítva hogy 2x elküldetek a fenébe anélkül hogy próbálkoztam volna, hangosan kiabáltak velem közben meg több tucat ember nézett.
Na most mégis hogyan kezdjek így hozzá az ismerkedéshez??
Akkor is elküldenek a fenébe ha nem próbálkozom, amugy meg szóba se állnak velem.
Az egyikszer csak köszöntem a lánynak gyakorlati óra előtt, a másik alkalommal a csaj azt mondta bámulom, és fejezzem be. Namármost ahogy az előadót figyeltem ő is a látószögemben volt, és mikor hátranézett(hogy BÁMULOM-E) ebből kifolyólag felé néztem, persze ez nem érdekelte...
Szóval mihez kezdjek így?
24F
Fejleszd az önbizalmadat, és nemkell a gép előtt ücsörögni egész nap... Járj bulizni és élvezd az életet,ne siránkozzál, hogy most nincs senkid, és a legfontosabb hogy szocializálódj!!! :)
sok sikert!
Szerintem azt is megcsinálhatod, hogy utcán leszólítasz egy lányt, aki tetszik. Engem is szólítottak már le azzal, hogy megadom-e a számomat. Mivel a srác a (gondolom) kis tesóival játszott, így eléggé jó benyomást tett rám. Szóval megkapta a számot.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!