Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik gyakran kigúnyolni, megalázni azokat a fiúkat, akik bemernnek próbálkozni náluk, de nem az esetük? Mit élveznek ebben, ennyire szívtelenek lennének a lányok?

Figyelt kérdés
Már sok csak kigúnyolt lerondázott, pedig nem vagyok bányarém, mert több lány is helyesnek tartott már, szóval nem értem mit képzelnek magukról egyes csajok. Ha most én is kigúnyolnám azokat a lányokat, aik nálam bepróbálkoztak már,de nem voltak az eseteim, akkor egész hossú listám lenne... Én mégis kedves vagyok minden lánnyal és normálian megmondom, hogy bocs, de nem vagy az esete, viszont haerok lehetünk. A lányok meg annyira kegyetlenek, hogy inkább lealázzák szegény srácokat, így nem is csodálom, ha sok nőgyülölő van a mai társadalomban. Valószínűleg én is az lennék, ha nem lennének rendes lányok még szerencsére, ha ritkán is ebben az országban.

2013. márc. 23. 12:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
mert olyan lányoknál próbálkozol....
2013. márc. 23. 14:53
 22/25 anonim ***** válasza:

Mejt mi fjegmahh:$ cicussshkák vadunk. Ticctejetet nem iszmejünk. :( <- Írhatta volna egy kisribi. A legtöbb lány sajnos nem ismer tiszteletet, nem mintha a mai srácok között annyira gyakori lenne, hogy nem beszélik ki, ki húzott meg kit.

Ez emberi természet, sajnos... :"( Sok tizenéves lány nem ismer tiszteletet, követelőző, önző és flegma. Kívül minden, belül semmi. :(

2013. márc. 23. 15:28
 23/25 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ezt amit most írok vésd az agyadba, írom ezt minden férfitársamnak, akik ilyen szituációba keverednek/keveredtek! Ne hagyjátok magatokat!

Egy szép, de belül rohadó tetves k**va nehogy már kiosszon minket mert próbálkozunk!!!! Azt hiszik mert jó nők már mindent megtehetnek? Pirítsatok vissza, alázzátok meg minden jelenlévő előtt!! Ennyi! Attól nem lesztek rosszabbak hogy visszautasít egy csaj megalázó módon, 7 milliárdnál is többen vagyunk, lesz egy normális, aki szeretni fog. Persze tisztelet a kivételnek, sok olyan hölgy van, aki tényleg normálisan tud visszautasítani, minden tiszteletem az értelmes és normális hölgyeké!

2013. márc. 23. 18:05
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Jaaa csak azok a gyökerek, akik azért krváznak le mert nekem pont ő nem jön be.....hát neharagudj, de krva jó dolgokat tanácsolsz....
2013. márc. 24. 16:30
 25/25 LeftBehind ***** válasza:
100%
A 23-as nem azt mondta,hogy minden nőt le kell szólni,aki visszautasít,hanem csak azokat akik durván küldenek melegebb éghajlatra.
2013. márc. 24. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!