Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik gyakran kigúnyolni, megalázni azokat a fiúkat, akik bemernnek próbálkozni náluk, de nem az esetük? Mit élveznek ebben, ennyire szívtelenek lennének a lányok?

Figyelt kérdés
Már sok csak kigúnyolt lerondázott, pedig nem vagyok bányarém, mert több lány is helyesnek tartott már, szóval nem értem mit képzelnek magukról egyes csajok. Ha most én is kigúnyolnám azokat a lányokat, aik nálam bepróbálkoztak már,de nem voltak az eseteim, akkor egész hossú listám lenne... Én mégis kedves vagyok minden lánnyal és normálian megmondom, hogy bocs, de nem vagy az esete, viszont haerok lehetünk. A lányok meg annyira kegyetlenek, hogy inkább lealázzák szegény srácokat, így nem is csodálom, ha sok nőgyülölő van a mai társadalomban. Valószínűleg én is az lennék, ha nem lennének rendes lányok még szerencsére, ha ritkán is ebben az országban.

2013. márc. 23. 12:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nyugi, az élet kamatostul meg fog nekik fizetni-idő kérdése.
2013. márc. 23. 12:16
 2/25 anonim ***** válasza:
37%
Én nem kegyetlenségből teszem.. Azért, mert különben nem képesek sokan felfogni, hogy esélytelenek, ha csak annyit mondanék kedvesen, hogy "bocs de nem".. Amikor így próbáltam elintézni, utána folyton zaklattak tovább. De ha valami olyat mondok vagy teszek, ami megbánthatja őket, biztosan békén hagynak. Pedig én nem vagyok szívtelen lány, egyszerűen nem tudok mást csinálni:/
2013. márc. 23. 12:29
 3/25 anonim ***** válasza:
66%

"Mert tök poén" - gondolják

"Mert megtehetik"

"Mert csak"

"Mert tök jó egy porig alázott embert még jobban lealázni"

"Mert hát mekkora lazaság és reméli hogy a titkos kiszemeltje a Kocsmás Sanyi meg a Proli Pali is látták"

"Mert így KELL lennie"

2013. márc. 23. 12:36
 4/25 anonim ***** válasza:
52%
Pontosan ahogy a 2. Irta, ha szepen probalom lerazni akkor tovabb probalkozik mert nem voltam bunko es kedves voltam ezt ugy ertelmezi hogy van nalam eselye......es aki ilyen hulye, azt muszaj lekoptatni bunko modon. Es ezek altalaban a romda sracok, akik azt hiszik elcsabithatnak azzal a paromtol hogy folyton nyomulosan es kreten modon beprobalkoznak. Ritka az olyan ember aki egy szobol megerti hogy nincs eselye......ha tobb ertelmes srac lenne aki ezt felfogna, akkor nem kene bunkozni veluk, gondolj csak erre.......
2013. márc. 23. 12:45
 5/25 A kérdező kommentje:
Na és nálam is szoktak nyomulni tovább a rodna lányok, de engem nem zavar, max nem írok nekik már vissza, egy idő után úgyis felfogják, hogy csak havernak akarom őket max. Lányok,nektek is így kéne hozzáállni, a bunkózás egy csúnya szokás, még visszasülhet, gondoljatok arra, hogyha veletek is így bánna egy fiú, mennyire rosszul is esne! A fiúknak is van szíve, nem csak nektek.
2013. márc. 23. 12:52
 6/25 anonim ***** válasza:
Most komolyan te járnál egy ilyen bunkó csajjal?Így legalább megtudod,hogy nem egy olyan ember akit akarnál ha igent mondana.Nem tud tovább alázni ha faképnél hagyod.
2013. márc. 23. 12:59
 7/25 LeftBehind ***** válasza:
48%

2,4 - az persze már mellékes,hogy nem mindenkinek ilyen rossz a felfogása és pár embernek teljesen leépíthetitek az önértékelését,csak mert találkoztatok pár hülyével.

Mit szólnátok ahhoz az ötlethez,hogy először megpróbáljátok finoman közölni a dolgot és ha az egyén ezután sem tágít,akkor komolyodtok be? Vagy ez már túl időigényes művelet?

2013. márc. 23. 13:01
 8/25 anonim ***** válasza:
67%
Na ezaz! Ha otthagyod, akkor mivan? Mi a francnak kell ugy is nyomulni vkire, hogy nem akar toled semmit??? Ezt sosem ertettem.....amugy nem fog visszasulni, mert 1. Em nyomulok vegtelensegig egy csavora aki nem akarna tolem semmit 2. Nem vagyok szingli es szerencsere nincs szuksegem ra :) szoval nagy ivbol leszarom a tobbi ferfit, aki nem erti meg egy szobol hogy nincs eselye, annak bunkozni fogok, ha megerti az elso semleges nem-bol hogy nem akarok semmit, akkor nem bunkozok, csak ha tovvab nyomul mint egy idiota...csak magat egeti le.....
2013. márc. 23. 13:03
 9/25 anonim ***** válasza:
53%
Az elso "nem" mindig semleges...se nem bunko se nem kedves, nem fogok kedveskedni egy olyan sracxal akinek amugy sem imponal a kozeledese, de nem bunkozok elsore, viszont ha tovabb nyomul akkor a masodik harmadik stb "nem" mar eroteljesebb.....ezt sztem meg lehet erteni.....
2013. márc. 23. 13:05
 10/25 anonim ***** válasza:
38%
A pasik pedig ilyenek. Érdekes, hogy az egyetlen dolog, ami esetleg visszatarthat egy pasit attól, hogy ráhajtson egy lányra az az, ha a lány azt mondja "Van barátom". Mert a pasik tisztelik egymás annyira, hogy a "tulajdonát" nem veszik el, de nem tisztelik egy nő döntését, amikor is azt mondja, bocsánat, de nem érdekelsz. Éppen ezért kénytelenek kevésbé kedves megoldáshoz nyúlni. Ha valakit nem érdekelsz, nem fogod jobban izgatni, ha utána nem hagyod békén, csak felidegesíted, kényelmetlen helyzetbe hozod, még kevésbé fogod érdekelni. Szóval ha valaki nemet mond, el kell fogadni a döntését. Nagylányok már, el tudják dönteni, hogy akarnak-e veled kezdeni vagy nem. Ha nem, akkor nem azért, mert pasijuk van, hanem mert nem érdekled őket.
2013. márc. 23. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!