Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik gyakran kigúnyolni, megalázni azokat a fiúkat, akik bemernnek próbálkozni náluk, de nem az esetük? Mit élveznek ebben, ennyire szívtelenek lennének a lányok?

Figyelt kérdés
Már sok csak kigúnyolt lerondázott, pedig nem vagyok bányarém, mert több lány is helyesnek tartott már, szóval nem értem mit képzelnek magukról egyes csajok. Ha most én is kigúnyolnám azokat a lányokat, aik nálam bepróbálkoztak már,de nem voltak az eseteim, akkor egész hossú listám lenne... Én mégis kedves vagyok minden lánnyal és normálian megmondom, hogy bocs, de nem vagy az esete, viszont haerok lehetünk. A lányok meg annyira kegyetlenek, hogy inkább lealázzák szegény srácokat, így nem is csodálom, ha sok nőgyülölő van a mai társadalomban. Valószínűleg én is az lennék, ha nem lennének rendes lányok még szerencsére, ha ritkán is ebben az országban.

2013. márc. 23. 12:13
1 2 3
 11/25 LeftBehind ***** válasza:
36%
10. Persze,hisz minden férfi intelligenciája egy egysejtű amőbáéval vetekszik, nem képesek értelmezni a hallott mondatokat és csak a farkuk hajtja őket. Ez pont ugyanannyira igaz,minthogy minden nő egy pénzéhes,rideg,önző k.rva.
2013. márc. 23. 13:21
 12/25 anonim ***** válasza:
Mivel a kérdés egy kvanagy általánosítás, nem látok abban problémát, hogy a válaszom is az.
2013. márc. 23. 13:23
 13/25 LeftBehind ***** válasza:
A kérdésben a "gyakran" szó szerepel és nem a "mindig" plusz kifejezetten azokra a csajokra vonatkozik,akik ezt csinálják.
2013. márc. 23. 13:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Ezen látom, még órákig tudnál lovagolni. A kérdésben ott van A lányok miért ilyenek meg olyanok2, ami önmagában általánosítás. A válaszomban ott van, hogy "A pasik milyenek". A kettőnk közti különbség az, hogy én nem kezdtem el sivalkodni, hogy hajajaj, mert milyen csúnyán általánosít ez a kérdés a nőkre nézve, te pedig egyből jöttél azzal, hogy hát miért mondok én ilyeneket kollektíven mindenkiről. Akinek nem inge, nem veszi magára. Rohadtul elegem van már abból, hogy minden szavamba belekötnek a hozzád hasonló önsajnáló pasik, komolyan.
2013. márc. 23. 13:28
 15/25 anonim ***** válasza:
53%
#7 direkt azt írtam, hogy HA NEM ÉRTIK MEG ANNYIBÓL, HOGY "BOCS NEM AKAROM", AKKOR UTÁNA NEM TUDOK MÁST ALKALMAZNI, MINT A BUNKÓZÁST... Kérdező neked meg nagy életed lehet, ha nálad az a nyomulás, ha FACEBOOKON irogatnak a lányok..ez a baj a mai generációval..én a nyomulás alatt azt értem, ha folyton el hív találkozni, nem megyek el. Mosolyog rám jön utánam stb..ez a nyomulás a való életben, nem az,hogy egy virtuális világban néha megkérdezi,hogy mizu..
2013. márc. 23. 13:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Én általában elsőre megértem, hogy a nem az nemet jelent, de egyre kevesebb az olyan lány, aki ezt tényleg semlegesen mondja. Viszont rengeteg az olyan lány, aki azonnal a minél bunkóbb, minél megalázóbb elutasításokra megy rá. Pedig semmit nem ártottam neki, csak meg mertem szólítani (és itt nem a szép lányokról beszélek, hanem az átlagosakról). De így jár az, aki annyira rettenetesen ocsmány, mint én.
2013. márc. 23. 13:29
 17/25 anonim ***** válasza:
60%

#16.

Lehet, tényleg sok csaj olyan. Viszont engem már ribancozott le pasi, csak azért, mert bocsánatot kértem, amiért nem jön be nekem. Egyáltalán nem kötelességem bocsánatot kérni, ha valamit nem akarok, mégis megtettem, ezek után is én voltam a szemétláda. Szóval ha így is úgyis ribanc vagyok, akkor úgy vagyok vele, már adjak rá rendes okot is. Szóval ha valaki elsőre szép szóval nem fogja fel, mi a szitu, akkor utána számíthat rá, hogy átmegyek bitch-mode-ba, és azt nem köszöni meg.

2013. márc. 23. 13:32
 18/25 anonim ***** válasza:
#17 és azért még te sem kérsz bocsánatot:D
2013. márc. 23. 13:36
 19/25 LeftBehind ***** válasza:

14. Ne kapd fel a vizet. Egyik irányba se szeretek általánosítani és nem sajnáltatom magam,csak rohadtul elegem van belőle,hogy hiába próbálok mindenkivel normálisan viselkedni,mégis ezekkel az értelemmentes szőrtelenített majmokkal vesznek egy kalap alá,csak mert ugyanabba a nembe tartozok,mint ők.

15. Bocsánat,csak a válaszodból nem jött le,hogy az első visszautasítást normálisan közlöd.

2013. márc. 23. 13:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem szoktak bunkózni..De nem is türőm senkitől h bunkó legyen, ha én nem vagyok az mert elküldöm a retkes ku*rva anyjába....
2013. márc. 23. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!