Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszélgetés közben soha sem nézi pl a melleimet, akkor nem is érdekli hogy milyen a testem?
Figyelt kérdés
Bármikor randizunk soha sem vettem észre rajta hogy megnézte volna a fenekem, mellem, mindig a szemembe néz. Ami persze nagyon jó, mert ha nem így lenne akkor meg az nem esne jól :D de vajon nem érdekli hogy milyen a testem? Vagy akkor néz meg mikor nem veszem észre? :)2013. márc. 22. 19:24
11/23 A kérdező kommentje:
Kössz. -_-"
Bocsánat, nem tudok férfi aggyal gondolkodni. Ez talán elnézhető.
2013. márc. 22. 19:40
12/23 anonim válasza:
Pusztán idióta vagy,férfi agynak ehhez nincs köze
13/23 anonim válasza:
Hát ehhez a férfi agynak semmi köze, jól mondták előttem.
14/23 anonim válasza:
Ezek a csajok...Ha a melleidet nézné,akkor bezzeg mocsok lenne,aki csak szexelni akar...
Ti se tudjátok,mit akartok.
15/23 anonim válasza:
nézi, csak nem veszed észre :) nagyon ügyesek tudnak lenni a fiúk. Egyszer párommal együtt mentünk el valaha és szinte végig a szemébe néztem. 20 perc után bejelentette hogy a köldökömig lelátni a bő felsőmben. Egyszerűen nem értettem, hogy mikor nézett oda :D
16/23 anonim válasza:
a női nem védelmében: én imádom ha megnéznek, csak sajna ritkán teszik, mert kicsi a mellem :(
17/23 anonim válasza:
Utolso
Van akinek az jon be, meg van masik oldalad is.
18/23 anonim válasza:
Igen,nem az számít,hogy mekkora,hanem,hogy formailag milyen.
19/23 2122 válasza:
az előzo munkahelyemen tőlem is megkérdezték h csíra vagyok-e. bszki. nehéz fizikai munka. az összes nő mármint aki volt az mint hatalmas volt mármint órisáj. volt összesen 2 aki nem és még velük is udvarias voltam. nem bámultam meg őket feltunoen.
így járnak ma az udvarias férfiak.
20/23 anonim válasza:
ha a melledet nézi az a baj, ha nem a melledet nézi akkor meg az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!