Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Egy csajjal interneten (randioldalon ) írtam neki egy üzenetet, hogy meg szívesen megismerném őt. Írta, hogy ő is megismerne . És most nem tudom mit írjak neki .2013. márc. 10. 15:30
2/10 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg, hogy ráírtam egy csajra és erre ő azt írta, hogy ő is megismerne.
Eltelt azóta 2 nap .
És azon gondolkodom, hogyan nyissak felé.
2013. márc. 10. 15:40
4/10 A kérdező kommentje:
oké ez talán jó ötlet egyéb?
2013. márc. 10. 16:07
5/10 A kérdező kommentje:
Sok csaj nem szereti ha egyből a mélyvízbe ugrasz.
2013. márc. 10. 16:10
6/10 anonim válasza:
beszélgess vele, próbáld kitalálni mit szeret, milyen pasit keres meg igazából bármiről beszélgethetsz vele, előbb-utóbb jóban lesztek..aztán egyre inkább jóban lesztek ;)
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak volt igaza.
Aki mondta,hogy hívjam el valahova az nem volt jó ötlet láttam ,hogy törölte a levelet és vissza se írt azért kösz.
2013. márc. 13. 15:38
9/10 A kérdező kommentje:
nemhinném
2013. okt. 31. 17:48
10/10 A kérdező kommentje:
A kérdés eleve fake
2013. okt. 31. 17:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!