Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Már megmondtam neki, hogy hagyjon békén, de ő mégsem. Továbbra is mindig beszélni akar velem, meg mindig megvéd, amikor a többi marha piszkál.16/L
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban,elég népszerű,helyes meg minden,és tetszik nekem.Egyszer randira hívott,de féltem,hogy csak poénból,szóval elutasítottam.Én elég kövér vagyok,és ezért szoktak piszkálni is,olyankor meg megvéd,és leállítja őket.Nekem ez jó is,mert nem szeretem ha piszkálnak,de miért Ő véd meg??Nekem tényleg tetszik,és tök jó lenne,ha együtt is lennénk,de félek.Eddig még nem volt olyan,hogy egy népszerű srác nem csak poénból járt egy kövér csajjal.A népszerű,helyes fiúk általában csak fogadásból vagy poénból,vagy azért járnak kövér lánnyal,hogy nevessenek egyet a haverokkal.Már mondtam neki,hogy hagyjon békén,de ő nem hagy.Segítsetek,kérlek!
16/L
2013. márc. 20. 07:20
11/12 anonim válasza:
love is in the air
én szurkolok! :)
12/12 anonim válasza:
Na, mi lett a vége? Összejöttetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!