Marha sokat ülök a gépnél 10-14 órát is akár, hogy csinálhatnák ebből pénzt? Módszerek?
3D tudással egy extrémebb területet mondanék:
a "furry"-nek nevezett társaság tagjai sok ezer forintot fizetnek bármilyen médiumért, ami az ő karijukról készül, beleértve a 3d modelleket. (nézz utána net-en kik ők, elég furák, de aranyosak, és sokat fizetnek, főleg a külföldiek) De ehhez szükséged van Paypal-ra, mert ott csak azzal fizetnek, persze ha neten akarsz pénzt keresni, amúgy sem fog ártani, ha van PayPalod.
Ha webhez és valamennyire a grafikához van érzéked (aki a 3ds maxot vágja, annak már kialakul valami grafikai érzék, és 2Dben is elboldogul, de itt 3D-vel is próbálkozhatsz), akkor itt nézelődj: [link]
amúgy a programozók elég jól keresnek, egy weboldallal többhavi fizetéseket is lehet kaszálni, ha vágod a témát, de ahhoz nagyon kell tudni (html, JS, CSS, Ajax, Jquery, PHP, stb).
Ezen kívül az ismert "reklámozz a weboldaladon/blogodon" módszert tudom ajánlani, ahhoz csak egy jó blogot kell fenntartani, amit látogatnak.
Akkor nyilván nagyon sok időd van. Ha türelmes is vagy emellett, akkor ezt tudom ajánlani, én ezzel keresek pénzt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!