Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki netes tarskereson talalt part?
Vagy csak a " maradek " jar oda?
28 eves no vagyok, 6 honapja szakitottam, azota problkozom tarskereson, kb 10 randim volt, es sikerult a legdegeneraltabbakkat kifognom.
Pl: budos szaju, bunko, bekepzelt, fogatlan, agyilag egy nulla, altalanost vegzett , kover, igenytelen.
Nekem ket diplomam van, kulsoleg inkabb szep mint csunya, nem kover
Elfogyott minden remenyem :(
:D a szamlat is nekem kellett kerni mert o felos ilyen dolgokban !
(30 eves)
Szerintetek csoda, hogy elment a kedvem ?
De miért nem levelezgetsz kicsit egy találkozó előtt?! Hidd el, hogy ezek mind kiderülnek, ha értelmesen leveleztek - akivel meg nem tudsz értelmesen levelezni, azzal minek találkozol?!
Eleve, ha szellemi igényeid is vannak: én nem válaszolok olyannak, aki nem tud kerek, egész mondatokban fogalmazni, helyesírási hibák nélkül. Pláne nem találkozom vele.
Akivel értelmesen ellevelezgetek, arról meg nagyon sok minden kiderül, nem csak tények, hanem a sorok között egyszerűen átjön a személyiség is... tanulj meg a sorok között olvasni! :)
sejtem már mi itt a probléma. van egy magolós ostoba lány, aki még beképzelt is mellé, és fogalma sincs arról, hogyan kell ismerkedni, hogy működik a világ. látszik, hogy eddig nem éltél semmit. :D
na mindegy, úgyse fog tetszeni a válaszom, lehet töröltetni is, de ez az igazság.
mindegy mit mondunk, úgyis csak saját szemüvegeden át látod a világot.
szerintem ezek az emberek pont neked valók.
Első "barátnőmnél" (mindegy, zavaros volt) én is féltem a felszolgálótól :D. De akkor még 18 voltam.
Sajnos, én nem tudok segíteni neked, még csak 23 vagyok.
"Masreszt ad egy alap muveltseget, amit nem tanitanak altalanosban. "
És ahogy látom arroganciát is.....
Regisztrálj fel akkor arra az "elit" párkeresőre, hagyd hogy lehúzzanak rajta és akkor majd villogj a 2 diplomáddal.
Mellesleg,hogy a kérdésedre is válaszoljak, miért ne lehetne? Csak jó helyen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!