Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleőrülök, mit tehetnék? Beleszerettem!
Szóval, van egy lány, akivel kb 2 és fél éve ismerkedtem meg. már akkor nagyon bejött nekem, de még nem éreztem olyan komolynak a dolgot, és mivel elég csendes, visszahúzódó vagyok nem léptem semmit. Viszont az utóbbi fél évben rájöttem, hogy őrülten szerelmes vagyok belé, nem tudom (és nem is akarom) kiverni a fejemből, szeretem őt. Viszont most épp van barátja de ettől függetlenül sokat szoktunk beszélgetni és nagyon jóban vagyunk. Segítsetek, mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá? (nem akarom tönkre tenni a kapcsolatát, mert nekem fontos, hogy Ő boldog legyen, de nagyon bánt, hogy nem én vagyok az, aki boldoggá teszi)
Kérlek adjatok ötleteket!
16/F
Ő 16/L
oké! :D
írok, de azt már majd priviben! :D
oké! :D
Várom! ÉS SOK SOK SOK SOK SZERENCSÉT KÍVÁNOK!!!!!! (leírhatatlan, hogy mennyire) :)
Nem akarok itt ünneprontó lenni stb, át tudom érezni a helyzetet abszolút szerelmes voltam egy lányba akivel a legjobb barátom járt. Átvészeltem azt az időszakot mert így tisztességes és a barátság az első. Nem akarlak megbántani Petraa tudom hogy a szerelem milyen hatással van az emberre de azért nagyon sajnálom a volt barátnődet akit minden valószínűséggel szépen a padlóra küldtetek.
Én nem javaslom neked hogy beleavatkozz egy kapcsolatba mert nem tartom tisztességes dolognak. De ahogy korábban kifejtettem, azzal semmi gond nincs ha mellette vagy, ki tudja hogy alakul a kapcsolata és lehet idővel ő is másképp tekint rád. Az is elképzelhető hogy akár emiatt is szakít a jelen barátjával de direkt kieszközölni manipulálni nem szép dolog. Ha valóban szereted tiszteletben tartod hogy most barátja van. Én drukkolok neked hogy idővel egymásra találjatok de nem mindegy milyen áron és milyen körülmények között. Semmiképp sem csókolnám meg most, ne akard olyan helyzetbe hozni azt akit szeretsz hogy megcsalja a barátját. Ha ő akarja az más. Elmondom mit tennék egy olyan helyzetben ha majdnem csókolozásra kerülne a sor. Mikor már majdnem megtörténte szint vallanék, elmondanám hogy erre a pillanatra várok nagyon nagyon régen és a világot jelentené de nem akarom ezt tenni vele, érzelmileg kihasználni mert fontosabb nekem. Ergo kifejezném hogy vele akarok lenni de amíg a barátja van nem lehet. Nagyra értékelné a gesztust hogy így törődsz vele és ha valóban elindult benne valami irántad sanszos hogy szakítana. Ez persze csak egy lehetséges forgatókönyv a lényeg amit az üzenet első felében megfogalmaztam. De a te életedet te döntésed. Úgy cselekedj ahogy helyesnek érzed ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!