Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel már régóta jó barátok vagyunk, de én egy ideje már beleszerettem. Meg mondjam meg neki és ha igen akkor hogy?
Figyelt kérdés
A baj az, hogy félek ha megtudja és ő nem viszonozza az érzést akkor nem tudom, hogy utána nem lesz-e kínos vele lenni.De lehet, hogy én is tetszek neki, amikor velem beszél folyton mosolyog meg ilyenek.( Mind2en 16évesek vagyunk)2013. jan. 25. 20:05
1/4 anonim válasza:
Ne! Lányoknál a barátságból soha nem lesz szerelem. Csak tönkretennéd vele a barátságot.
2/4 anonim válasza:
Öleld át és mond neki hogy szereted , ha így nem esik le neki akkor pontosítsd hogy szerelmes vagy belé.:) Vagy úgy próbáld ki deríteni hogy bejösz-e neki hogy amikor beszélgettek mindíg egy kicsit lépj közel hozzá vagy karold át és ha nem húzodik el akkor lehet tetszel neki:)
3/4 anonim válasza:
az 1. válaszolónak mondanám hogy ez nem feltétlenül mindíg így van..énis így jöttem össze a barátommal
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eddig ilyen ölelkezés meg ilyesmi nem nagyon volt köztünk. Jó néha volt de már egy ideje nem. De mostanában úgy érzem, hogy én is tetszem neki, de lehet, hogy csak azért mert én nagyon szeretem őt
2013. jan. 25. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!