Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy beleszerettem és szeretnék vele összejönni?
Figyelt kérdés
Kb. 3 éve ismerjük egymást de az utóbbi időben mintha kicsit közelebb kerültünk volna egymáshoz. Néha hozzám bújik, amikor autóval megyek suliba magától mondja, hogy jönni akar velem, a vonaton amikor együtt utazunk a szemembe néz és néha elmosolyodik. Nincsen barátja de szokott találkozgatni más fiúkkal és egyszerűen rossz látni és tudni, hogy mással van és nem velem. Ő legcsodálatosabb lány akit valaha megismertem. Azt hiszem, hogy beleszerettem.
Hogyan mondjam el neki? Nagyon félek attól, hogy nemet fog mondani. 20/F
2013. márc. 3. 09:53
1/4 FamiR válasza:
igazábol nekem párkapcsolatban 0 tapasztalatom van(14/f),de érdemes lenne megpróbálni.Mégha nemet is mond ha annyira jo barátok vagytok ezért nemfog eltávolodni töled.(Igazábol csak a véleményem irtam le nem kötelező egy 14 évesre hallgatni )
2/4 anonim válasza:
Én egy tizessel több vagyok, mint az első válaszoló, és voltam is már hasonló helyzetben, de ugyanaz a véleményem. Érdemes megpróbálni... ha tényleg jó barátok vagytok, akkor ez nem fogja befolyásolni a kapcsolatotokat, úgyhogy nincs mitől félni.
3/4 anonim válasza:
Szerencsétlen te és szerencsétlen és is :) Azt hiszem k*rvára egy cipőben járunk. A legcsodálatosabb lány nálam is megvan már, szétvet az ideg, ha mással megy valahova...Tanácstalan vagyok, nem akarom elrontani azt ami eddig kialakult...Bár nem sokáig bírom magamban tartani, már megőrülök lassan, előbb utóbb el kell mondanom neki. De hogy hogyan tálaljam? Fogalmam nincs :)
4/4 anonim válasza:
ÉN is estem már pofára! 3 éve vallottam neki szerelmet és elutasított. Ez 9.-ben volt. Most ő a padtársam és semmi gáz nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!