Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "menő" srác miért nem mer engem leszólítani?
9., vannak ilyen pasik? Ne őríts meg... Én is kb. ilyen helyzetben voltam/vagyok. Ritkán találkozok a pasival, de egyértelműen úgy látom, hogy nagyon tetszem neki, mégsem kezdeményez. 5 hónappal azután, hogy először találkoztunk, írtam neki egy üzit Fb-n,amire nem válaszolt (lehet, hogy meg sem kapta). Azóta 5 hónap telt el, 3x találkoztunk, mégsem lépett. Én meg elepedek, annyira tetszik és vonz. Más pasi nem érdekel, mert csak rá tudok gondolni...
25L
11. Vannak ilyen pasik, ami azt jelenti nem tetszel neki eléggé. Ha tetszel egy pasinak, garantáltan lép, keres, látni akar.
Egyszer fordult elő velem, hosszú szemezés után, a pasi majdnem fél év után odajött hozzám, nem lett semmi belőle, játszadozáson kívül az ő részéről. Baromira szenvedtem, de tanultam belőle.
Kerüljétek az ilyen férfiakat, szitukat..., nem éri meg.
14 Tipikus magyar jóindulat!!! Nagyon megkeseredett lehetsz.
Attól mert valaki szeret szórakozni néha, nem jelenti, hogy buta és nem értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!