Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő srác, átlag csaj. Érdekes jelek. Most mit csináljak?
Hali,
Van egy srác az osztályomban, aki kő menő. De tényleg, mindenkivel jófej, táncol, jó tanuló és még helyes is.
Nos hát. Én meg én vagyok. Unalmas, átlagos, akit mindenki tud, hogy van, de nem foglalkozik vele senki... (szomorú gimnazista sors.)
Én meg már másfél éve bele vagyok zúgva teljes mértékben a srácba. De mivel az iskola lányaink túlnyomó része szintén ezért én nem akartam beállni a sorba és mindig hangoztattam, hogy mennyire nem bírom, meg minden. Ezt kemény egy éven keresztül. Aztán most fél éve próbálom helyrehozni, kedves vagyok vele, mosolygok rá, bolondozok vele, és sokszor veszem észre, hogy néz órán(terem másik végén ül) és olyankor még sokáig szemezünk és mindig elmosolyodok, ő meg elkezd vicces pofákat vágni... :)
Meg volt, hogy megkértem valamire, hogy segítsen, és segített, ott maradt, és mondta, hogy de csak, mert fontos nekem. Másnap megtudtam, hogy táncpróbája lett volna. Amit meg eléggé imád.
Ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt kezdtem reménykedni.
Viszont a másik része, hogy ő alapból haverkodik lányokkal is és nem tudom, hogy velük is csinál-e ilyeneket...
Másik pedig, hogy egyik barátnőm pasija nagyon jóban van vele és a csaj mesélte, hogy a srác amúgy nagyon szégyenlős meg önbizalom hiányos ha csajokról van szó, mert nem hiszi el, hogy a lányoknak bejön.
És egyébként meg nagyon undorító módon szerelmes vagyok belé. Már-már szánalmasan. Imádom ha összeborzolja a hajam, vagy cukinak találom a tarkójánál a haját, meg ilyenek... (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!