Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapi randi hely ötlet?
Figyelt kérdés
Ha itthon maradunk ötletek mit csináljunk?
Perverz és szexuális válaszokat nem kérek köszönöm.
13f-14l
2013. márc. 15. 21:56
1/8 anonim válasza:
vidd a mekibe egyetek utána...b@zd meg
2/8 gelazso válasza:
hó lapátolás? film ,fotok,zene , közös fözés...
5/8 A kérdező kommentje:
igen havat fogunk lapátolni.. xd
Könyörgöm mért válaszol olyan aki nem válaszol?? -.-"
2013. márc. 15. 22:13
6/8 anonim válasza:
Ha otthon maradtok nézzetek meg egy jó filmet, pattogtassatok kukoricát esetleg rendeljetek pizzát. Lehet szereti a társasjátékokat, az szórakoztató és közben beszélgethettek is. Ha ki szeretnétek mozdulni ilyen időben, mozizzatok vagy sétálgassatok valami meleg helyen, plázában pl és beülhettek valahova enni ilyesmik :)
7/8 anonim válasza:
a város vagy falu legdrágább éterme ja csak 14 nem ez a fontos hanem ami neki alul neked meg a lyukad az a fontos én 12évesen már nemvoltam szűz
8/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.. nem igazán értem a válaszod értelmét.. de amit megértetem belőle, hogy 12 évesen nem voltál szűz.. hát gratulálok.. látszik. ;)
Én az vagyok és maradok is még egy jó darabig.
2013. márc. 15. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!