Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne, ha azt csinálnám? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van valaki, aki tetszik, és ezen az oldalon olvastam, hogy azt írták, hogy a kérdés kiírója adjon a kiszemeltnek egy könyvet, vagy valamit, és egy lapot, amin oldalszámok, és a szavak száma van, és abból ahogy összeolvassa, azzal hívja el randira. Ez nagyon rossz ötlet? Esetleg ha tud valaki jobbat az írja meg légyszi :))2013. febr. 12. 18:06
3/10 anonim válasza:
túl bonyolult. nem hiszem hogy rá jönne.
4/10 anonim válasza:
2-es:
Akkor nem elég okos ahhoz, hogy randizzak vele xddd
amúgy ez hülyeség -.-'
5/10 anonim válasza:
Hát én nézném hülyének, hogy ad nekem egy lapot egy csomó számmal. :D
Ennél még az is jobb, ha minden órában vagy nap küldesz neki egy betűt mondjuk a szeretlek szóból, vagy bármi másból.
Mondjuk aranyos ötlet, meg minden de adj neki mellé egy használati leírást is. :D
6/10 anonim válasza:
Szerintem aranyos :)
Bár én jobban értékelem, ha elém mer állni a pasi és szemtől szembe hív el.
7/10 A kérdező kommentje:
oké akkor ezt nem fogom bevetni. Valaki valami más ötlet?
2013. febr. 12. 18:17
8/10 A kérdező kommentje:
azért írtam ezt, mert én vagyok a lány, és mondjuk nem a lányok szokták a fiúkat elhívni, bocsi, hogy ezt elfelejtettem írni. amúgy okos srác, és írnék használati utasítást.
2013. febr. 12. 18:19
10/10 aszomszedneni válasza:
+1 Nem Ciki ! (Csak ne a Harry Potter sorozatból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!